Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb b7a0229d970c3e1edd1619be4bc878ee47854b32

Job étudiant

Nee

AGO Jobs&HR - Greenyard

Sorteren van groenten

 • Date de début
  17/07/2017
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

AGO Jobs&HR helpt mensen met de zoektocht naar een nieuwe job. Wij zoeken hier specifiek voor het bedrijf Greenyard Frozen Foods, waar wij op de site zelf een kantoor hebben.

Greenyard Frozen (voorheen Pinguin) is een pionier en wereldspeler in vriesverse voedingsproducten en vormt samen met Greenyard Fresh, Greenyard Prepared en Peltracom/Peatinvest de Greenyard Foods Group. Greenyard Frozen staat in voor de productie van diepvriesgroenten en conveniencebereidingen en telt 10 productiesites die strategisch gelegen zijn in de vruchtbaarste landbouwgebieden van Europa (België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen en Hongarije). De organisatie stelt vandaag 1.800 mensen tewerk en realiseerde in 2016 een omzet van 420 miljoen euro. In België heeft Greenyard Frozen productiesites in Westrozebeke (HQ) en Langemark. Het bedrijf streeft naar verdere groei door klantengefocust te werken, innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden en de eigen organisatie continu te optimaliseren.

Description de la fonction


Voor Greenyard Frozen Westrozebeke zijn wij op zoek naar studenten die groenten willen sorteren in juli en/of augustus en/of september.

Dit via dagcontracten & dagplanningen. Iedere dag werken is dus niet verplicht. Je kan per dag aangeven of je al dan niet beschikbaar bent.

Je bent bereid om te werken in koude temperaturen.

De ploegen waarin je kan terecht komen zijn:

* Voormiddagploeg van 5u tot 13u.

* Namiddagploeg van 13u tot 21u.

* Nachtploeg van 21u tot 5u.

 

Nous offrons

Goed betaalde vakantiejob met flexibele planningen.

 

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires