Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Olen

LolaLiza

STUDENTJOB OLEN: VERKOOP LOLALIZA

 • Date de début
  01/04/2017
 • Horaires
  Week-ends
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

LolaLiza is een Belgische keten die actuele kleding voor actieve en trendy vrouwen brengt. Vandaag bestaat ons netwerk uit meer dan 100 winkels, verspreid over België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland.
Wij werken vanuit een motiverende werkomgeving in het hart van Brussel (op wandelafstand van het Centraal Station). 
Met kernwaarden zoals eenvoud, reactiviteit en ondernemerschap, ontwikkelt en groeit Lola & Liza verder.  Als werkgever waardeert LolaLiza de inbreng van elke medewerker in dit groeiverhaal en streven wij er naar onze teams te versterken met de beste professionals op de markt. 

Description de la fonction

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Voor onze LolaLiza store te Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student!
Als dynamische student dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten.

Profil recherché

PROFIELOMSCHRIJVING:

Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamledeneen must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af.

Nous offrons

AANBOD

Een toffe werkervaring in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring.


INTERESSE?

Solliciteer dan zeker online!
Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

 • 5 raisons de trier tes piles usagées

  Tu te sens concerné par l’environnement et l’avenir de la planète. Tu évites d’utiliser des bouteilles en plastique à usage unique, tu privilégies le vélo à la voiture et tu marches pour le climat....

  Lire plus

 • Comment combiner études et job étudiant ?

  L’année académique a repris et celle-ci s’accompagne de nombreuses sorties et soirées entre amis ! Quoi de plus normal que de profiter de sa vie étudiante ? Mais cette dernière peut représenter un ...

  Lire plus