Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Zwijndrecht

Client of Manpower

Team Coördinator – Antwerpen – Vast contract

 • Date de début
  25/02/2020
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, multinational en marktleider in roterende machines en transformatoren, zijn op zoek naar een Team Coördinator voor het aansturen van hun team.

Description de la fonction

Als Team Coördinator stuur je een team aan waarvan jij het aanspreekpunt bent. Als coach ben jij hun aanspreekpunt voor alle zaken en problemen. Daarbuiten sta je in voor de taakverdeling en maak je werkorders op. Je organiseert toolbox- en planningsmeetings. Je werkt samen met zowel interne afdelingen als met HR voor de evaluatie van medewerkers en de gesprekken met nieuwe teamleden.

Profil recherché

Bij voorkeur heb je een hoger diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring in binnen technische richting. Je hebt ervaring met het aansturen van een team en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je hebt een brede talenkennis van het Nederlands, Frans en Engels en bent vertrouwd met de meeste courante Office toepassingen. Door jouw goede organisatie ben je in staat zowel voor jezelf als voor anderen het werk in goede banen te leiden.

Kennis van 2D en/of 3D tekenpakket is een pré.

Nous offrons

Als Team Coördinator kom je terecht in een boeiende werkomgeving met leuke collega’s. Je krijgt de keuze om voor 50% mee te werken in het atelier, de andere 50% stuur je jouw team aan OF je doet 100% de aansturing van jouw team. Je geniet een uitdagende functie waar je flexibele werkuren krijgt.

Aan de hand van een opleidingsplan op maat wordt jij dé Team Coördinator waar onze klant naar op zoek is. Je krijgt een mooi salaris aangepast aan jouw ervaringen met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, bonus, 20 vakantie dagen + 12 ADV dagen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Flexibele studentenjob

  A concept interim Job étudiant
  2060 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  SEO Copywriting

  Sherlock SEO Agency Job étudiant
  2650 Edegem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Danone | Sales Assistant

  Hamilton Bright Job étudiant
  2610 Wilrijk
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime