Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Antwerpen

S.Bilt

Technische en administratieve ondersteuning

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Vacances
 • Langues
  Néerlandais: langue maternelle
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

S.Bilt is een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat instaat voor de studie, het ontwerp en de opvolging van riolerings- en wegenisprojecten, verkavelingen, waterhuishoudingsstudies, landschapsprojecten,... Je komt terecht binnen een jong, maar sterk en enthoesiast team met een grote kennis en goede reputatie.

We zijn momenteel 5 man sterk en het is onze ambitie om onze groei verder te zetten. Het liefst werken we hiervoor samen met jonge en spontane mensen die onze ambitie willen delen. Teamwork is bij ons heel belangrijk!

Description de la fonction

S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's.

Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 

Profil recherché

Studenten (m/v) die tijdens de zomer (1ste week juli, augustus of september) min. twee weken (geen weekend) vrij zijn om ons te helpen met administratieve en technische taken.

De juiste trefwoorden zyn: gemotiveerd, secuur werk, leergierig en digitaal sterk! Voor studenten burgerlijk/industrieel ingenieur of bachelor bouw is deze job zeker een kans om een eerste ervaring op te doen in de sector, doch dit is geen vereiste 

Nous offrons

Een boeiende en uitdagende werkomgeving binnen een sterk groeiende kmo.
Respectvolle omgeving met een sterk en jong team!

Je krijgt een marktconform loon afhankelijk van je leeftijd

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Business Analyst (stage)

  Virteo Job étudiant
  2800 Mechelen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime