Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Drogenbos

Burddy

Technische hulplijn

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Soirées Week-ends
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

De Burddy photobooth is een gebruiksvriendelijke fotozuil die selfies neemt met een gepersonaliseerd fotokader. Deze foto's kunnen online worden gedeeld en onmiddellijk worden uitgeprint. Burddy maakt photobooths toegankelijk voor alle evenementen, van bruiloft tot verjaardagsfeest tot bedrijfsevenementen. 

Description de la fonction


Op zaterdagavond is het party time bij Burddy. Dan staan al onze photobooths te pronken op een feestje. De klanten kunnen ons bereiken met technische vragen betreffende het toestel. Al deze vragen kan je simpelweg beantwoorden aan de hand van een draaiboek.

Het is belangrijk om het toestel en het product te kennen om een visueel beeld te hebben van de photobooth wanneer de hulp wordt geboden. Daarom wordt de student opgeleid gedurende 1 uur in onze opslagplaats in Drogenbos. Nadien krijgt de student de photobooth gedurende een weekend bij hem/haar thuis om deze volledig te testen. 

 

Zaterdag is de student standby tussen 14 en 24u om telefoontjes te beantwoorden en klanten op te bellen nadat ze een mail hebben gestuurd. De student is betaald volgens een vast bedrag ongeacht of er veel of weinig oproepen zijn binnengekomen.

Profil recherché

Leeftijd: 18+
Tweetalig
Beschikt over een computer
Basiskennis informatica en Windows
Zelfstandig
Beleefd
Communicatief
Stresbestendig


 

Nous offrons

10u standby op zaterdag
 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires