Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Oostende

ZazouGroup

Trainer multimove

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Zazougroup is een cluster van start-up bedrijven in de sportwereld. Het hart van de ZazouGroup is de vzw ZazouKriebels. Met ZazouKriebels willen we binnen de ZazouGroup de sportoriëntering en begeleding van kinderen gaan verbeteren. Dit doen we door een brede basis te geven aan kinderen tussen 2,5 en 6 jaar. Tussen 6 en 8 jaar laten we kinderen dan weer proeven van verschillende sporten en via software ontwikkelend door een van de andere dochterbedrijven van ZazouGroup kunnen we kinderen optimaal begeleiden naar de sport die het best passen bij hun. 

 

Op dit moment is ZazouKriebels enkel actief in Oostende. Zowel een dagelijkse werking op verschillende locaties als sportkampen. Binnenkort kijken we om onze werking verder uit te breiden naar andere gemeenten en steden. 

 

Description de la fonction

We zijn opzoek naar gedreven lesgevers/lesgeefsters die multimove willen geven. Onze groepen bestaan uit kinderen tussen de 2,5 jaar en de 6 jaar met maximaal 15 kindjes per groep. Je staat in voor het geven van leuke motiverende sportlesjes die volledig voldoen aan de regelgeving rond multimove. Daarnaast sta je uiteraard ook in voor het welzijn en welbevinden van de kindjes. 

 

Als lesgeefster kom je onder de begeleiding van onze vaste werkkracht. Bij de verantwoordelijke kan je altijd terecht voor het nodige materiaal, advies, opvolging als ook voor andere zaken. Tot slot ben je ook de spreekbuis tussen ouders, kindjes en de werking van ZazouKriebels. 

Profil recherché

We zijn opzoek naar gemotiveerde mensen die goed zijn met de specifieke leeftijdscaterogorie. Dit kan je staven ofwel met de opleiding die je volgt (of volgde) of met de nodige ervaring. Uiteraard heb je ook een sportieve achtergrond of ben je bereidt je bij te scholen om de sportlessen optimaal te kunnen geven. 

Voor de rest zijn we opzoek naar mensen die vooral vlot kunnen communiceren met zowel de kinderen, de ouders als ons de organisatie. 

Nous offrons

Je komt terecht in een jonge maar sterke organisatie. Je werkt onder begeleiding van mensen met ervaring die je extra kunnen laten groeien binnen je functie. Voor jonge leerkrachten, of studenten L.O/ kleuteronderwijs is dit een ideale manier om ervaring op te doen. Daarnaast zijn er binnen de organisatie mogelijkheden om door te groeien. 

Je wordt vergoed aan 15 euro per les van 1 uur. We werken redelijk flexibel zo lang er goed gecommuniceerd wordt. 

Op dit moment zijn we enkel opzoek naar mensen regio Oostende. Sta de job je echter aan en ben je van ergens anders aarzel toch niet om te solliciteren. We kunnen die sollicitatie gebruiken om verder te onderzoeken naar welke gemeentes we eventueel zullen uitbreiden. 

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires