Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb bfacfba0c2554d911d4e3ae9fb4d91503afa0d9a

Job étudiant

Antwerpen

Antwerps Sportpaleis NV

VIP host (m/v)

 • Date de début
  01/10/2018
 • Horaires
  Soirées Week-ends
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise


Eigentijds, trendsettend en vol dynamiek. Het zijn woorden die beslist op het Antwerps Sportpaleis toepasbaar zijn. Hoewel meer dan tachtig jaar oud, is de zaal energieker dan ooit. Als muziek- en evenemententempel beleeft het Sportpaleis zijn tweede jeugd sinds zijn overname in 1997. Met grootse bouwactiviteiten werd de evenementenhal de 21ste eeuw binnengeloodst. Voor iedereen die onbezorgd grootschalige evenementen wil beleven is de zaal de ‘place to be’.

Description de la fonction


De Sportpaleisgroep zoekt gemotiveerde studenten (m/v) voor haar VIP Hospitality afdeling in Sportpaleis en Lotto Arena. Als VIP onthaalmedewerker ontvang je genodigden met een verwelkomende glimlach en een woordje uitleg over het verloop van hun avond. Of je neemt met plezier hun spullen aan om ze veilig te bewaren in de vestiaire. Verder wordt je ook ingezet om de klanten naar hun tafel of loge te begeleiden, tickets te scannen of toegangscontrole te verzorgen. Hiervoor heb je de nodige maturiteit, charme en klantvriendelijkheid. Werken doe je vooral 's avonds (van 2 uur vóór tot maximaal 2 uur na de voorstelling), zowel op weekdagen als in het weekend. 

Profil recherché

We zoeken beleefde en gemotiveerde studenten om vanaf oktober ons team aan te vullen. Hostessenervaring is een pluspunt, maar belangrijker is een eerste algemene werkervaring. Je kan goed om met alle soorten mensen, zowel klanten, als collega's en leidinggevenden. Je kan zelfstandig werken, maar weet perfect in te schatten wanneer het tijd is om een verantwoordelijke erbij te roepen.

LET OP: je moet het statuut van student (hoger onderwijs) hebben, meerderjarig zijn en over eigen vervoer beschikken (of kunnen regelen)! 

Nous offrons

Wij bieden een toffe studentenjob met fijne collega's, loon volgens barema en de kans om (gedeeltelijk wel) topconcerten mee te pikken. Onze planning wordt (ruimschoots vooraf) ingevuld op basis van jouw beschikbaarheid en in functie van onze concertagenda.

We voorzien een eigentijdse outfit van een premium brand, maar je brengt zelf gepaste schoenen (en indien nodig een panty) mee.

Gesprekken worden ingepland vanaf september. We screenen de kandidaturen objectief en als er een match is, wordt je uitgenodigd om jezelf te komen voorstellen.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2018-08-03
  =job.status_text

  Boekhoud en IT support

  A MUSST foundations Job étudiant
  2000 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2018-06-28
  =job.status_text

  Hostess (Nederlandstalig)

  Tony Spark Job étudiant
  2600 Berchem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime