Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Brussel

Brussels Museums

Vrijwilliger Brussels Museums Nocturnes

 • Date de début
  19/09/2019
 • Horaires
  Soirées
 • Langues
  Néerlandais: bon Français: bon Anglais: notions de base
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Brussels Museums is een onafhankelijke vzw die meer dan 100 musea in Brussel verenigt. Onze organisatie wil het imago van de Brusselse musea verbeteren en ze voor iedereen toegankelijk maken en houden.

Om de musea van de stad te democratiseren, organiseren we tal van initiatieven: Museum Night Fever, Brussels Museums Nocturnes, de stadspas Brussels Card, de up-to-date portaalsite brusselsmuseums.be en het museumplan.

Brussels Museums houdt voor de musea ook de vinger aan de pols. Ons doel zijn open musea, die de diversiteit van onze samenleving oprecht weerspiegelen.

Description de la fonction


NOCTURNES - OPROEP VRIJWILLIGERS
De Brussels Museums Nocturnes komen eraan en zoals elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen bij het slagen van deze culturele avonden. Wij zoeken mensen om enkele donderdagavonden tussen 19 september en 5 december mee te werken.
Wil jij deelnemen aan een van de leukste culturele evenementen van Brussel? Ontdek dan de 72 deelnemende musea en bezorg de bezoekers een leuke avond als host of gids van de Nocturnes.
Wij zoeken:

Mensen voor het onthaal
Gidsen (FR, NL, ENG)
Enquêteurs

Wij bieden jullie een Pass 5 Nocturnes die vijf gratis toegangen geeft tot de Nocturnes én de kans om deel te nemen aan dit niet te missen evenement.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Bart met je contactgegevens, beschikbaarheden en welke talen je spreekt via onderstaand e-mailadres.
Tot snel!

Nous offrons

Wij bieden jullie een Pass 5 Nocturnes die vijf gratis toegangen geeft tot de Nocturnes én de kans om deel te nemen aan dit niet te missen evenement.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires