Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb c5df0b060655dd78972d242c5630b1619b3841b1

Job étudiant

Lille

Manpower Herentals

Winkelbediende bakkerij

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Onze klant is een vaste waarde in het straatbeeld en heeft de laatste jaren een zeer goede naam en vast klantenbestand opgebouwd! Met hun ambachtelijke producten en enorme klantvriendelijke instelling leveren zij steeds een fijne service. Momenteel zoeken we studenten en flexi job medewerkers om hun team te versterken op zondagvoormiddag en zondagnamiddag!

Description de la fonction

Als winkelbediende ben je verantwoordelijk voor een hele waaier aan activiteiten. Je begint je dag met een fijne verwelkoming van de collega's. Nadien ga je aan de slag met volgende zaken: orde en netheid van de winkel, aanvullen van producten van brood tot pistolets en koffiekoeken. Je zet mee de bestellingen van de klanten opzij en zorgt er voor dat de winkel tijdig open kan gaan. Van zodra de winkel open is sta je in voor de bediening aan de klant. Dit in combinatie met een continue aanvulling van producten en het waken over de netheid van de winkel. Op rustigere momenten vind je het niet erg om een handje toe te steken waar nodig.

Wil je zondagnamiddag aan de slag? Dan ben jij ook verantwoordelijk voor de opkuis van de bakkerij. Je keert de vloer, maakt de tafels schoon en zorgt dat de afwas gedaan is. Op die manier kan iedereen de nieuwe werkweek in een fijne en propere omgeving starten dankzij jou!

Profil recherché

Onze ideale kandidaat heeft een eerste ervaring in de verkoop. Heb je die niet? Geen probleem! Toon me jou enthousiasme en dan geven wij jou de kans om je te bewijzen gedurende een proefmoment. Verder heb je een aangenaam voorkomen, ben je klantvriendelijk ingesteld en durf je spreken tegen vreemden. Als je wil werken op zondagochtend (1 week op de 2) dan ben je tevens een vroege vogel die steeds tijdig zijn nest naar het werk kan verlaten.

Nous offrons

Een toffe job, met enorm fijne collega's en de mogelijkheid om in een aangename sfeer een centje bij te verdienen. Gezien je continu in de weer bent, vliegt de tijd voorbij. Deze job is er eentje die je gedurende het schooljaar met plezier kan uitvoeren. Je werkt slechts 1 week op 2 zodat je nog voldoende tijd over hebt om te studeren en te genieten van je studententijd. Wil je meer werken? Dit kan geregeld worden! Wij werken op maat van jouw talent en wensen, rekeninghoudend met die van onze klant.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2019-03-17
  =job.status_text

  CAISSIER H/F - SPY

  Tempo Team Job étudiant
  5190 Spy
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-03-01
  =job.status_text

  vente d'encarts pub

  compagnie des 2 lunes Job étudiant
  1300 wavre
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-03-01
  =job.status_text

  Voiturier

  Le Voiturier Job étudiant
  1050 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-03-01
  =job.status_text

  Voiturier

  Le Voiturier Job étudiant
  1050 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime