Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Antwerpen

Studer Agency

Winkelhulp Seats & Sofas (Alle filialen)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Week-ends
 • Langues
  Néerlandais: langue maternelle Français: moyen Anglais: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Seats and Sofas is een toonaangevende detaillist in de meubelbranche met Megastores in België, Nederland en Duitsland. Daarnaast zijn er concrete plannen om uit te breiden in andere Europese landen. Het Belgische Hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem en het Europese Hoofdkantoor in Sliedrecht (NL) waar alle activiteiten worden gecoördineerd.

 Wij zijn een jong bedrijf met veel ambitie. Bij Seats and Sofas werken bijzonder gedreven engemotiveerde mensen. Kernbegrippen binnen Seats and Sofas zijn: inzet, enthousiasme, collegialiteit, kwaliteit en resultaat. Onze unieke take-away formule, in combinatie met het gigantische assortiment tegen de laagste prijzen, zorgt ervoor dat Seats and Sofas bijzonder succesvol is en in razend tempo groeit.

Heeft u ook de inzet en het enthousiasme van onze collega’s en heeft u interesse in een dynamische functie met uitstekende carrièremogelijkheden? Reageer dan direct op één van de onderstaande vacatures op het Hoofdkantoor of in één van onze (nieuwe) Megastores:

Description de la fonction

Als Baliemedewerker (M/V) heb je binnen onze organisatie één van de meest afwisselende en aantrekkelijkste functies. In het Balie Team heb je – naast een gedeelde administratieve en financiële verantwoordelijkheid voor je Megastore  – ook de verantwoording voor de administratieve doorstroom van goederen binnen de vestiging.

Je belangrijkste eigenschap, klantvriendelijkheid, komt echt tot z’n recht bij het persoonlijke contact met onze klanten. Je begrijpt dat onze klanten centraal staan in onze organisatie en zal elk contact met de klant op basis van deze visie afhandelen. Dit geldt niet alleen voor het persoonlijk- en telefonisch contact met onze klanten, maar ook voor de behandeling van de correspondentie van en naar onze klanten.

Profil recherché

 • Student 
 • Vrij op zondagen 
 • Enthousiast
Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Flexibele studentenjob

  A concept interim Job étudiant
  2060 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  SEO Copywriting

  Sherlock SEO Agency Job étudiant
  2650 Edegem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime