Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent

Invisible Puppy NV

Y generatie Mobile apps

 • Date de début
  01/08/2016
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Néerlandais: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Moderne marketing vraagt een hands-on aanpak met een strategisch consistente visie. Daarom is het voor marketing organisaties belangrijk zelf ownership te nemen van de volledige marketing mix. Invisible Puppy helpt organisaties bij het uitzetten van die koers en treedt op als coach bij de uitvoering.

Description de la fonction

Heb je de ervaring en de skills om een sexy mobile app zelfstandig uit te rollen van A tot Z binnen een redelijke termijn? Heb je bovendien interesse om bij te dragen aan een startup die mensen gelukkiger wil maken? Solliciteer dan snel via student.be

WAAROM WERKEN VOOR ONS?

Wij volgen de ongeschreven regels van het nieuwe werken met een focus op creativiteit. Onze developers willen nooit meer terug naar het klassieke 9-5 werken... in de zomer werken ze buiten onder de open hemel in het groene gras, in de winter nemen ze hun laptop mee op café of ze werken gewoon comfortabel thuis... kortom: bij ons werk je waar je wil en wanneer je wil. Uiteraard komen we ook geregeld even samen om de projectvoortgang te bespreken of te brainstormen.

ONZE VERWACHTING VAN JOU:

We verwachten een gepassioneerde coder. Dit wil zeggen dat je code schrijft van uitmuntende kwaliteit, dat je zelf in staat bent om oplossingen te vinden voor technische problemen en dat je extra punten scoort door snel prachtige resultaten op het scherm te toveren voor ons.

TECHNOLOGIE?

Mobile apps vanuit Meteor of native, het is voor ons om het even zolang de kwaliteit er is. Uiteraard moet je een app kunnen maken die werkt op zowel iOS, Android als Windows Mobile.

Tot binnenkort!

Profil recherché

Passie voor mobile apps vanuit Meteor of native. 

 

Nous offrons

Een super job in een inspirerende omgeving!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires