Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent / Zwijnaarde

Looptraining België

Yogadocent: Yoga for Runners

 • Date de début
  16/08/2017
 • Horaires
  Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: moyen
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Looptraining België biedt Looptrainingen aan in Gent en Oostende. Van absolute beginners tot marathonlopers, iedereen kan bij ons terecht voor lessen in looptechniek, uithoudingsvermogen en krachttraining.

In functie van het lopen bieden we daarnaast ook bootcamp en yogalessen aan. Allemaal om de uiteindelijk loopprestaties te verbeteren. 

Run to feel alive!

Description de la fonction

Looptraining België zoekt Yoga docenten!


Vanaf september breiden we met Looptraining België onze Yoga for Runners lessen uit naar meerdere locaties en tijdstippen in Gent. Daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe en enthousiaste yoga docenten. Lijkt het jou leuk om met een specifieke doelgroep te werken in kleine groepen waarin je veel persoonlijke begeleiding kan geven, een normaal maar fijn salaris en een job voor een langere tijd kunt vergaren en te werken in een jong team met sportprofessionals die allemaal met een progressieve blik naar bewegen kijken? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je reactie.

Hopelijk tot binnenkort!
Het Looptraining België team
 

Profil recherché

Het liefst ben je al in het bezit van een diploma tot yogadocent, maar andere soortgelijke ervaring is natuurlijk ook mogelijk. Laat dit zeker weten in je CV of motivatie brief. Je bent beschikbaar tijdens weekavonden (dinsdag- of vrijdagavond) en soms ook in de weekenden. 

Nous offrons

Lijkt het jou leuk om met een specifieke doelgroep te werken in kleine groepen waarin je veel persoonlijke begeleiding kan geven, een normaal maar fijn salaris en een job voor een langere tijd kunt vergaren en te werken in een jong team met sportprofessionals die allemaal met een progressieve blik naar bewegen kijken? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je reactie.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Bar Crew op Events

  First In Line Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime