Retourner aux résultats

Exclusieve studio: Schipperswoning op binnenschip M/S Carpe-Diem

Schipperskaai 12, 9000 Gent

  • Thumb
  • Thumb

Loyer 575 €
Charges 75 €

Description

M/S Carpe-Diem (http://carpediem.gent) is een gerestaureerd binnenschip uit 1951, gelegen aan de nieuwe dokken te Gent. Het schip beschikt over twee, volledig afgezonderde woonunits:

#1/ “De Roef” (oude schipperswoning) werd volledig opgeknapt tot een comfortabele, moderne studio van 35 vierkante meter (2 etages). Hij is voorzien van een leef/slaapkamer met keuken, afzonderlijke badkamer met toilet en douche, alsook een wasmachine en droogkast. De studio wordt volledig bemeubeld verhuurd aan € 575,- per maand (incl. BTW, excl. EGW) - werkelijk instapklaar!

#2/ “Het Ruim” (containerunits) is een moderne woning met alle comfort voor max. 4 personen (i.e., 2 slaapkamers met dubbelbed). Er is een verwarmd buitenzwembad met tegenstroom, m.a.w. alle hedendaags comfort en meer. Het Ruim wordt eveneens bemeubeld verhuurd aan € 1.725,- (incl. BTW, excl. EGW) - werkelijk instapklaar!

In de geest van ‘t Dok proberen we ecologisch te werken en zo voorziet het schip in haar eigen afvalwaterverwerking (IBA). Op termijn komt er ook een PV-installatie.


Le loyer et les charges comprennent

Internet Nettoyage Gaz & Electricité Eau

Aménagements

Meublé Salle de bains privée Cuisine privée Terrasse Jardin

Information générale

Type de logement Kot individuel / Studio
Nombre de chambre(s) disponible(s) 2
Disponibilité 12 mois (septembre à août)
État Nouveau/Renouvelé
Étage 0

Localisation du logement