Retourner aux résultats

perfect gelegen appartement met veel lichtinval

Alfons Wellensstraat 31/1.2, 2610 Wilrijk

Description

Welkom in dit nieuwe appartement met maximale lichtinval in een zeer veilige wijk. Dit gebouw heeft een vertrouwelijke sfeer en de rust van de achterliggende woonwijk. Grote aandacht wordt besteed aan duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen: eiken parket, goed geïsoleerd en volgens huidige normen van brandveiligheid.
Via de inkomhal komt u in de open leefruimte met keuken. De nachthal verschaft toegang tot de masterbedroom. Een badkamer ca.6m² is voorzien van wastafel met hangmeubel, spiegelkast en douche. Verder is er nog een apart toilet en aparte berging.

Er is een inpandige fietsenberging.
Maximum 2 personen.
Topligging: over Steytelinkcpark. Gratis parkeren, vlakbij invalswegen en universiteit: UA, campus Drie Eiken, Groenenborger, UZA, Middelheim, Ieperman, Sint Augustinus. Geen bijkomende kosten. Eigen verbruik met aparte meters gas, water, elektriciteit.
Wilrijk is een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus- en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding, sportinfrastructuur, cultureel centrum. Een dynamische, groene stad.


Le loyer et les charges comprennent

Internet Nettoyage Gaz & Electricité Eau

Aménagements

Meublé Salle de bains privée Cuisine privée Terrasse Jardin

Information générale

Type de logement Appartement
Nombre de chambre(s) disponible(s) 1
Disponibilité Autre
État Impeccable
Étage 1ste verdiep
Certificat énergétique (PEB) B

Localisation du logement