Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb 7832858918b14d5adb4e1403137c25e59ce4d523

Premier Emploi

Zaventem

BDO

Assistant Tax

Description de l'entreprise


BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie en is qua omvang de vijfde accountants- en adviesorganisatie ter wereld  Het bedrijf is actief binnen volgende domeinen:

  • Audit en assurance
  • Tax en legal
  • Advisory
  • Accounting en Reporting

Description de la fonction

Bij BDO Belastingconsulenten kom je als Tax Assistant terecht in een jong en dynamisch team van zowel generalisten als specialisten in alle deeldomeinen van de fiscaliteit. Samen met hen geef je pragmatisch fiscaal advies aan bedrijven, bedrijfsleiders en managers/directieleden alsook particulieren. Naast adviesverlening begeleid je de klanten ook met de te vervullen fiscale verplichtingen en formaliteiten. Je krijgt met andere woorden de uitgelezen kans om alle domeinen van de fiscaliteit te leren kennen. Je rol als adviseur, maar tegelijkertijd ook coach en vertrouwenspersoon van de ondernemer komt steeds meer binnen handbereik.  

Bij BDO zijn we momenteel op zoek naar een aantal Tax Assistants, die net zijn afgestudeerd of binnenkort afstuderen, en in oktober 2018 kunnen starten bij BDO. BDO Tax beschikt over twee verschillende kantoren binnen regio Brussel, nl. Zaventem en Brussel Centrum.

Je verantwoordelijkheden

Tot jouw takenpakket behoren o.a.:

Het adviseren (op termijn) van een ondernemer inzake fiscaliteit en aanverwante rechtstakken
Het overleggen met specialisten in de deeldomeinen van de fiscaliteit binnen onze organisatie om een optimaal advies te kunnen formuleren aan de klant
Het nauw samenwerken met bedrijfsrevisoren en accountants voor de meeste dossiers
Het mee verzorgen van de uitbouw en de optimalisatie van de bestaande klantenrelaties
Het pragmatisch adviseren van bedrijfsleiders en financiële directies m.b.t. de fiscale en juridische aspecten van hun beleid vanuit een proactieve en sterk betrokken houding

Profil recherché

  • Je behaalde een master, aangevuld (of bezig) met een bijkomende opleiding fiscaliteit
  • Je bent recent afgestudeerd of bezit 1 à 2 jaar ervaring
  • Goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands, Frans en Engels zijn een must
  • Je bezit een sterke en dynamische persoonlijkheid met drive, engagement en een pragmatische houding
  • Tevens heb je een commerciële attitude en werk je kwaliteitsgericht
  • Je bent proactief, integer en hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid

Nous offrons

Ons Aanbod

Binnen BDO kom je terecht in een professionele organisatie waarbij een pragmatische en persoonlijke aanpak centraal staat. De menselijke waarden worden niet uit het oog verloren: om werk en privé zo goed mogelijk in balans te houden is er de mogelijkheid om vanuit thuis te werken, vanuit het dichtstbijzijnde BDO-kantoor in je buurt of kan er flexibel omgegaan worden met het uurrooster. Daarnaast krijg je via onze “flexpool” de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten van andere business lines. Zodoende kan je een carrière uitbouwen in functie van je eigen passies en interesses. Onze BDO Academy kan hierbij de nodige ondersteuning bieden.

Aan de functie is een competitief vergoedingspakket verbonden, aangevuld met een pakket extralegale voordelen (en firmawagen).

Articles qui pourraient t'intéresser