Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Diegem

CTG

Bachelors en Masters met interesse in IT

Description de l'entreprise


CTG is een internationaal ICT-servicebedrijf met vijftig jaar ervaring in innovatieve IT en webtechnologie en is in volle expansie! 
Elk jaar opnieuw nemen we bij CTG maar liefst 40 juniors in dienst en dat doen we vol overtuiging: iedereen heeft immers recht op een toffe eerste job! 

Wat kan je zoal verwachten als starter bij CTG?

In de eerste plaats een ruime waaier aan boeiende en uitdagende projecten bij onze klanten en een persoonlijke carrièrecoach die je begeleidt bij je eerste professionele stappen.

Daarnaast kan je na ons onboardingprogramma voor nieuwkomers, rekenen op doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden én een interessant salarispakket. Zo zorgen we er samen voor dat jij op een paar jaar tijd uitgroeit van een starter tot een echte professional!

 

Description de la fonction

CTG België, de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die in de IT-sector willen stappen, daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer.

Ooit gedacht dat software testing een écht en boeiend beroep is en het talrijke doorgroeimogelijkheden biedt? CTG geeft jou de kans om het te ontdekken!

Als Test Engineer kom je in aanraking met verschillende domeinen binnen IT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van testen, performance en security testen.

Wij bieden je 3 weken interactieve training en een praktijkstage aan. Na je opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant

Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 

Profil recherché

Ben je een recent afgestudeerde bachelor of master, die analytisch is ingesteld, oog heeft voor details, nauwgezet en gestructureerd werkt? Dan heb je alvast het juiste DNA om in aanmerking te komen voor onze vacature.

Betekent IT voor jou meer dan surfen op het internet en heb je al enige IT- kennis opgebouwd (SQL, XML, UML, …) of heb je interesse om je hierin te verdiepen dan heb je de juiste technische achtergrond om een goed tester te kunnen zijn.

Communiceer je vlot (zowel face to face als in groep), pas je je snel aan in een nieuwe werkomgeving en ben je voldoende flexibel qua werklocatie? Dan heb je voldoende consultancy-bloed door je aders stromen om als software tester op projecten bij onze klanten aan de slag te kunnen EN heb je alle troeven in huis om onze opleiding tot Software Tester te kunnen aanvatten.

Onze eerstvolgende opleiding start op 17 februari 2020.

 

Nous offrons

Boeiende uitdagingen binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".
Een motiverend flexibel verloningspakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen.
Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een open communicatie en uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

Interesse in ons opleidingstraject?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser