Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

HELPPER

Brand Marketing Manager

Description de l'entreprise


Wij zijn Helpper. En wij geloven dat thuishulp voor ouderen, personen met een beperking en chronisch zieken, veel beter kan.

We groeien snel, omdat we voortdurend nieuwe ideeën uittesten om onze werking en platform te verbeteren. We hebben één doel voor ogen: Dé beste oplossing zijn voor onze gebruikers, en voor de sector. Daar slaag je natuurlijk enkel in als je ook het beste team hebt.

Wij zijn 8 gedreven software developers, marketeers, klantenfluisteraars, en meer, die dagelijks alles geven om Helpper te laten groeien. En stiekem zijn we fier op het feit dat een klein team zoveel impact kan hebben.

Description de la fonction

WORD JIJ ONZE NIEUWE BRAND MARKETING MANAGER?

JIJ HEBT EEN HART VOOR MENSEN EN VOOR ONLINE EN OFFLINE MARKETING

Je bent creatief, pragmatisch en hebt een oog voor detail en mensen. Je bent een marketeer die zonder problemen navigeert op het web maar ook offline het hoofd boven water houdt.

Je bent nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen een start-up. Maar vooral heb je veel goesting om - al dan niet met A/B testing - bakens te verleggen en zo mee de marketing koers te bepalen. Je werkt moeiteloos met een computer, bovendien kruip je graag in je pen en praat je met veel plezier met onze gebruikers.

Profil recherché

COMPETENTIES:

DIGITALE MARKETING   ++++

OFFLINE MARKETING    +++

COPYWRITING                +++

DESIGN                            ++

Nous offrons

WIJ BIEDEN NOOIT EEN SAAI MARKETING MOMENT!

Onder begeleiding van een marketeer met hopen ervaring, ontwikkel jij mee de online en offline campagnes om Helpper om voor nog meer mensen een oplossing te kunnen zijn. Je krijgt de ruimte om zelfstandig projecten op te nemen, uit te werken en zo mee te schrijven aan het Helpper avontuur.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt intensief samen met een jong (gemiddeld toch) multidisciplinair team en samen genieten we van onze prachtig groene locatie in het centrum van Antwerpen, en soms ook wel eens van slechte koffie.

Samen bouwen wij aan de toekomst van de thuishulp.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser