Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Kallo

AT RECRUITMENT

Business Analist - Kallo

Description de l'entreprise

Een Belgische logistieke speler met meer dan 1000 medewerkers actief in verschillende locaties en diverse domeinen zoals transport, warehousing en forwarding. Vanwege de groei en verdere digitalisering van de organisatie zijn op zoek naar een gemotiveerde Business Analist. Plaats van tewerkstelling is Kallo, in de haven van Antwerpen.

Description de la fonction

Je maakt deel uit van een IT team met 7 personen. Je verplaatst je over de verschillende sites (allen in de haven van Antwerpen) van het bedrijf zodat je nauw kan samenwerking met de diverse afdelingen.

De organisatie heeft verschillende applicaties die worden beheerd door externe leveranciers. Samen met je collega business analisten is het jouw opdracht om de behoeften van de organisatie te analyseren en de requirements te communiceren naar de leveranciers en deze op te volgen. Daarnaast zorg je voor een correcte implementatie en change management.

De projectinhoud is een mix van grotere en kleinere projecten, waarbij je je proactief opstelt en zaken durft vastnemen. Je denkt mee met de gebruiker hoe processen beter, efficiënter en meer digitaal gemaakt kunnen worden.

Het betreft een interessante en veelzijdige functie, waar communicatie, projectmanagement, flexibiliteit en klantgerichtheid centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om constant bij te leren en werkt mee aan innovatieve projecten.

Profil recherché

  • Je beschikt bij voorkeur over een masterdiploma in economie of gelijkwaardig;
  • Je beschikt over een eerste werkervaring of bent een uiterst gemotiveerde schoolverlater;
  • Je durft initiatief nemen, vragen stellen en verbeteringen aanbrengen;
  • Je bent flexibel, maar vooral leergierig en hebt geen 9-to-5-mentaliteit;
  • Je beschikt over een uitstekende kennis Nederlands en Engels.

Nous offrons

Je werkt voor een sterk groeiende Belgische logistieke speler die inzet op digitale innovatie. Je krijgt de mogelijkheden om te ontwikkelen en mee te groeien binnen deze organisatie. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser