Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb 22cecefbd7ba6d5e4f9909a37e60deb9156fd33f

Premier Emploi

Gent

Hudson

CONSULTANT HR Product Solutions

Description de l'entreprise

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Met bijzondere mensen naar bijzondere prestaties.

Description de la fonction

Hudson investeert in innovatie. Daarom hebben we een eigen Research & Development afdeling uitgebouwd die wereldwijd het Centre of Excellence is binnen de Hudson groep. Het R&D team is een groep van gespecialiseerde consultants en IT developers die samen reeds meer dan 10 jaar state-of-the-art HR instrumenten ontwikkelen. Om onze R&D afdeling verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een Consultant met een passie voor innovatie in HR.

• Je legt je toe op het ontwikkelen van assessment simulatie oefeningen, (online) tests en andere HR instrumenten die bestemd zijn voor selectie, assessment, development, coaching en ontwikkeling, en die voor onze klant het verschil maken.

• Je deelt jouw expertise over HR tools en methodologieën met de gebruikers (collega-consultants en klanten) via trainingen, handleidingen, en het geven van support. Je bouwt en onderhoudt langdurige relaties met klanten en maakt anderen warm voor een nieuwe aanpak en nieuwe tools.

• Ondersteund door een enthousiast team van een 30-tal collega’s krijg je ruimte om nieuwe initiatieven te lanceren. Je werkt mee aan diverse innovatieprojecten. Met de collega’s van andere afdelingen toets je nieuw ontwikkelde tools aan de praktijk.

Profil recherché

• Je hebt een Master diploma en een eerste relevante werkervaring. Bovendien heb je een uitstekende kennis van het Frans. Je hebt bij voorkeur een psychologische achtergrond

• Teamspirit, grondigheid, kritische geest en creativiteit zijn kenmerken die op je op het lijf geschreven zijn. Kwaliteit is jouw handelsmerk en je bent commercieel ingesteld.

Nous offrons

Hudson wil op korte termijn haar R&D team versterken met een consultant die zich terugvindt in bovenstaand profiel.
Heb je interesse in deze vacature, stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv met vermelding van referentie BE719240 door op de onderstaande knop te klikken

Articles qui pourraient t'intéresser