Retour vers tous les Premiers Emplois

Job placeholder

Premier Emploi

Berchem

Beeple

Customer success manager

Description de l'entreprise

Beeple is een jonge snelgroeiende Antwerpse Tech startup. Onze online tool zorgt ervoor dat werkgevers eenvoudig en vlot hun flexibele medewerkers kunnen plannen. Onder onze klanten zijn grote interimkantoren, festivals, security firma’s en gidsenorganisaties. Bij Beeple werken momenteel 8 full time medewerkers. Je komt midden in een dynamisch team terecht waarbij uitdagingen afwisselen met een losse en toffe startup werksfeer.

Je werkt vanuit onze hippe kantoren aan Berchem station, wat zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Remote werk (thuiswerken) is absoluut mogelijk! 

Description de la fonction

Als eerste customer success manager van Beeple sta je in voor het beheren van de bestaande klanten portefeuille. Deze wordt aangevuld door nieuwe klanten. Je staat in voor de klant te begeleiden gedurende gehele kick off periode, je organiseert trainingen, opstartmeetings, zorgt voor de uitbouw van de supportblog en de bouwt mee aan de support flows. Tot slot waak je over de blijvende klanttevredenheid.

Profil recherché

Jij bent een gemotiveerde en dynamische persoon met of zonder ervaring. Je bent gepassioneerd door je werk en je bent op zoek naar een boeiende uitdaging waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je eigen inbreng kan doen. Je staat open om te werken in een omgeving die volop in beweging is en je kan omgaan met deadlines. Je bent steeds actief op zoek naar de beste en meest efficiënte methode om je taken tot een goed einde te brengen. Je wil volledig gaan voor Beeple, maar hecht ook veel belang aan een open en vrije werksfeer en ontspanning op het werk.

Nous offrons

We bieden een werkplek binnen een jonge en dynamische tech startup, waarbij wij zorgen voor een goede basisverloning met commissies, extra legale voordelen en een flexibel werkritme dat perfect bij jou past. Je krijgt bij ons de vrijheid om je eigen creatieve inbreng te doen en je kan doorgroeien binnen Beeple.

Articles qui pourraient t'intéresser