Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

First Floor

Digital Marketing Consultant

Description de l'entreprise

First Floor brengt bedrijven en jong talent samen. We geloven in de kracht en het potentieel van jonge mensen én in hun onmisbare waarde om bedrijven 'future proof' te maken. We beseffen dat de eerste jaren in het werkveld niet vanzelfsprekend is. Wij zijn de Trotter tijdens jouw reis: jij moet het doen, maar wij zijn er om je te gidsen door onbekend terrein. We beloven dat het een avontuur zal zijn!

Description de la fonction

Je hebt een eerste ervaring in digital marketing achter de rug en je wilt de wondere wereld van Marketing en al haar facetten verder ontdekken. Als First Floor Marketing consultant ga je aan de slag op afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Het doel? Ontdekken welke bedrijfscultuur jou echt ligt. Welke taken jou energie geven. In welke richting binnen Marketing je wil verder gaan.

 

Hoe ziet jouw dag er uit?

Als digital marketeer vertaal je een digitale strategie naar sterke online campagnes die leiden tot meer naamsbekendheid, bezoekers en conversie. Dit doe je zowel voor First Floor als voor onze klanten.

• Je bedenkt creatieve copy voor leuke advertenties, social posts en blogs. Daarnaast ga je ook visueel aan de slag en zorg je voor visueel aantrekkelijke mailings, landingspages, videocontent, banners, visuals, memes en gifs.... Je vertaalt de visuele identiteit van een merk naar online en offline content.

• Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en evalueren van de online inspanningen aan de hand van o.a. Google Analytics. Naast creativiteit en een vlotte pen, kan je dit dus ook vertalen naar cijfers en analyses.

• Je gaat na hoe we het beste resultaat kunnen halen uit de verschillende digitale kanalen. Daarbij breng je ook de magie van SEO en SEA tot leven.

• Je beheert het contentplan en -budget en zorgt dat acties converteren in resultaten.

• Je verdiept je in het zoekgedrag en de customer journey van de verschillende doelgroepen en kan hun wensen vertalen naar content.

• Kortom: je bent de spilfiguur voor alle digitale marketingcampagnes en verantwoordelijk voor de brand-identity. Bij elke lead die je hierdoor genereert maak je een sprongetje van geluk.

Profil recherché

• Je hebt een eerste professionele ervaring in online marketing. Blaas ons omver met enkele voorbeelden waarbij jij met (online) marketing straffe resultaten hebt neergezet.

• Je bent gepassioneerd door alles wat met digitale marketing te maken heeft en je ademt social. Daarnaast ben je steeds op de hoogte van nieuwe online media en trends. SEO, SEA, e-mailmarketing en conversie-optimalisatie hebben geen geheimen voor jou.

• Je bent een krak in het vertalen van een digitale strategie naar sterke online marketingcampagnes

• Je gelooft in data-driven marketing en je analyses in Google Analytics gaan dieper dan de demografische gegevens. Naast een vlotte pen, gevoel voor visuele harmonie en een creatief brein, heb je ook een analytische geest.

• Je kan zelfstandig, planmatig, resultaatgericht en proactief werken. Kennis van grafische tools zoals Photoshop en InDesign zijn een pluspunt.

• De Google certificaten op zak hebben is mooi meegenomen. Als je ze nog niet behaalt hebt, hurry up!

• Ervaring met Tag Manager en online planningstools als Buffer maken van jouw kandidatuur helemaal een perfect match!

• Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak.

• Je bent drietalig NL – FR – ENG (of toch goed op weg… je durft vooral spreken en hierin groeien)

• Je bent oplossingsgericht: “ja maar…” staat niet in je woordenboek.

• Je bent een plantrekker, leergierig en staat open voor feedback. Je durft hierbij ook kritisch naar jezelf kijken.

• Je hebt de nodige portie durf. Ook om je eigen authentieke zelf te zijn (ja ook met je leerpunten)

• Je bent flexibel in regio: voor je projecten verplaatst je je graag naar Antwerpen-Brussel-Gent.

• Je bent flexibel in je takenpakket: ieder nieuw project brengt een nieuwe uitdaging en leerkansen. En dat betekent ook je voor de volle 100% smijten op ieder project.

Nous offrons

Als jong talent met een eerste werkervaring (max 2-3 jaar) neem je deel aan ons FLY (Funky Leading Youngster) Programma. Dit betekent dat je als First Floor consultant op afwisselende projecten werkt terwijl je begeleiding en ondersteuning krijgt van een persoonlijke coach (een jobcoach that is, we verplichten je niet om te gaan fitnessen). Daarnaast volg je ook een uitgebreid ontwikkelingsprogramma. Op die manier ontdekken we samen waar jouw ideale toekomst ligt.

Je vervoegt een hecht team First Floor consultants. Mensen die stuk voor stuk met plezier hun ervaringen met je delen (tijdens een pint op café of een leuke lunch). Want bij First Floor hechten we naast hard werk ook veel belang aan de nodige dosis fun! After-work drinks, inspirerende sprekers, pizza en BBq nights to remember!

Uiteraard kan je ook rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen zoals een wagen (of niet, jouw keuze!). Leren en proberen, maar met de zekerheid van een vast contract, klinkt dat als muziek in jouw oren?

Postuler à cette offre

Information de l'entreprise

Premiers emplois similaires

 • 2020-08-16
  =job.status_text

  Operational Field Manager

  4UCAMPUS Premier Emploi
  1040 Etterbeek
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein