Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

AT RECRUITMENT

HR & BUSINESS PROGRAMME TRAINEE

Description de l'entreprise

AT RECRUITMENT is een search, selectie en assessment kantoor gespecialiseerd in IT en Digital talent op expert- en managementniveau. Enerzijds helpen we kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe job. Anderzijds staan we organisaties bij in de rekrutering en testing van talent.

Description de la fonction

Als trainee zal je werken vanuit onze kantoren in Antwerpen (Het Eilandje) en zal je ook meegaan naar onze klanten verspreid over Vlaanderen en Brussel. Je komt terecht in een ervaren en gedreven team van 5 collega’s waar een collegiale en informele sfeer heerst.

Tijdens het traineeship kom je in aanraking met rekrutering & selectie van experts, sales & business development, testing & assessment en HR projecten:

  • Onze business begint bij het rekruteren en selecteren van experts: intake vacature, opstellen vacaturetekst, bepalen optimale advertentiestrategie en/of campagne, searchen en interviewen kandidaten, rapportage, bespreking klant, contractonderhandelingen, …
  • Een ander belangrijk facet van onze business is sales & business development: het detecteren en beheren van prospects en opportuniteiten, het opmaken van een prospectieplan en contactenlijst, het maken van afspraken bij interessante contacten, het bijwonen van commerciële meetings, het opvolgen van klanten.
  • Binnen het luik testing & assessment kom je in aanraking met competentiemanagement: het opmaken van competentieprofielen, het concreet vormgeven van testings, assessment en development centers, het opmaken van duidelijke en gestructureerde rapporten, communicatie met de klant, het uitvoeren van testings, het bijwonen van assessment en development centers, …
  • Tot slot zijn er nog verschillende HR projecten die zich meer op ad hoc basis aanbieden. Bijvoorbeeld, RPO (Recruitment Process Outsourcing) waar we het volledige selectieproces van de klant overnemen.

Gedurende 12 maanden word je ondergedompeld in de verschillende facetten binnen HR & business development. Tijdens deze periode wordt je dagelijks ondersteund door je coach, die ervoor zal zorgen dat je je kan ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak binnen de organisatie.

Na deze periode kan je doorstromen binnen de organisatie in een rol die bij je past. Deze rol kan een specialisatie in een bepaald facet zijn of een combinatie van meerdere facetten. Het uiteindelijke doel van het traineeship is het vinden van een functie die past bij jouw persoonlijkheid en die binnen de aspiraties van het bedrijf valt.

Profil recherché

  • Je beschikt over een Master diploma in een economische richting (Handelswetenschappen, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur);
  • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste schoolverlater met interesse in mensen en het zakenleven;
  • Je bent communicatief, klantgericht, proactief en leergierig;
  • Je werkt zowel graag in team als zelfstandig;
  • Je bent gedreven en houdt van afwisseling;

Nous offrons

Je komt terecht in een vaste waarde binnen de markt én die deel uitmaakt van een grote groeiende familiale groep. Binnen de functie en organisatie krijg je de mogelijkheid je te ontpoppen tot een sterke professional zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit door opleidingen en training on the job. Je krijgt de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team zaken te realiseren. Voor je correcte en enthousiaste prestaties, ontvang je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser