Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Berchem

buro Nexus

HR Talent Consultant - Traineeship!

Description de l'entreprise

buro Nexus staat voor een pittig team van externe en interne consultants om elk project binnen de technische wereld succesvol te ondersteunen en vervullen. buro Nexus wil garant staan voor het kwaliteitsniveau dat buro Nexus nastreeft, zowel ten aanzien van bedrijven als individuele professionals.

Description de la fonction

Als HR Talent Consultant - Traineeship:

 • krijg je een intensieve opleiding (interne & externe training) om jezelf te ontwikkelen in het volledige proces van recruitment (searching, screening, projectopvolging, evaluaties, coaching, ....)
 • zal je gedurende 1 jaar de mogelijkheid krijgen om binnen organisatie in contact te komen met sales, office management, project management, ...
 • in functie van je persoonlijke ontwikkeling gedurende het traineeship bekijken we na 1 jaar binnen welke tak van onze organisatie je het beste fit

Profil recherché

 • Professionele Bachelor en Master
 • Sterke communicatieve skills in combinatie gedrevenheid om jezelf te ontwikkelen
 • Stevige interesse om de HR en commerciële wereld te leren kennen

Nous offrons

Een bijzonder leerrijke ervaring om je carrière in de brede HR/Commerciële wereld te starten met de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vanzelfsprekend voorzien wij een uitstekend loonpakket (incl. bedrijfswagen, tankkaart, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussyteem, ...) in combinatie met een interactief opleidingstraject op jouw maat uitgewerkt. 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Premiers emplois similaires

 • 2019-09-23
  =job.status_text

  Gestionnaire Élections sociales

  SD Worx Premier Emploi
  2000 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein