Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Wilrijk

SalesQ

Inside Sales medewerker B2B

Description de l'entreprise

 

SalesQ zoekt een Inside Sales Medewerker NL/FR – Wilrijk
SalesQ is op zoek naar een gedreven Inside Sales medewerker B2B (studenten, 4/5 & fulltime mogelijk)!
Ben jij ondernemend, commercieel ingesteld en werk je graag zelfstandig?
Lees dan zeker verder!
Bij SalesQ werken we in opdracht van grote spelers op de IT en FMCG markt. We zijn een bruisende startup bestaande uit een jong team met kantoren in Nederland, Spanje en België. Je krijgt de opportuniteit om je eigen stempel te zetten en mee te helpen aan het uitbouwen van een organisatie.

Geen ervaring in IT? Geen zorgen! Dankzij trainingen van onze klanten en interne experts stomen we jou klaar tot sales in IT. Je zal binnen het team verantwoordelijk zijn voor inside sales projecten voor onze verschillende opdrachtgevers.

 

Description de la fonction


SalesQ is een jonge en groeiende onderneming, wij zitten boordevol energie en wij dragen die energie graag over aan onze medewerkers, onze partners en onze prospecten. Wij werken samen met bedrijven zoals IBM, Cisco, Juniper en andere grote kleppers in de IT.

Als Sales Consultant doe je prospectie van de markt en kom je in contact met de wereld van de IT. Je doet aan outbound leadgeneratie, je werkt aan databases en je genereert afspraken voor onze klanten. 

Je leert, je leert, je leert en je bouwt een enorme ervaring op. Bekijk onze website, neem contact met ons, stuur je CV en kom eens praten. Op een dag ga je zeggen, Ik ben bij SalesQ begonnen en zie waar ik nu sta!

 

 

 

Profil recherché

Wij zoeken een enthousiaste medewerker, een vlotte communicator, iemand die graag contact legt, iemand met affiniteit met IT, leergierig, energiek.

 

Nous offrons

Een dynamische werkomgeving, een open bedrijfscultuur, leuke collega's, een leerrijke omgeving en nog veel meer. Een eerste stap in de wereld van de IT, sales & consultancy. Het is een rugzak voor de rest van de carrière. Velen zijn hier begonnen en hebben er iets van gemaakt. Je komt in contact met mooie bedrijven en prospecten. 

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser