Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

SGS

Inspecteur Bouwkunde

Description de l'entreprise


Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze meer dan 1850 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

Het departement Infrastructure & Construction is in België actief in de sector van inspecties naar veiligheidscoördinatie, brandveiligheid, preventie, energie, drones (RPAS) en ondersteuning bij constructiewerken.

Ter uitbreiding van ons team zoeken we momenteel enthousiaste: Inspecteur Bouwkundige constructies / betononderzoek

Description de la fonction

Als bouwkundig inspecteur kom je ons team versterken en voer je uiteenlopende bouwkundige inspecties en analyses uit.

Het is een dynamische functie, waarin je samen met ondersteuning van bouw- en betonspecialisten onderzoek uitvoert in gebouwen en kunstwerken, bijvoorbeeld in het kader van bouwschades of een controle op constructieve veiligheid/kwaliteit.

Je hebt een bouwkundige achtergrond met kennis van constructies in het algemeen en beton en staal in het bijzonder.

Profil recherché

Je hebt een diploma in een bouwkundige richting behaald, of evenwaardig door ervaring
Enkele jaren werkervaring in de sector, bij voorkeur bij een inspectie-, ingenieurs- of constructeursbureau, met relevante kennis over beton is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Een leergierige schoolverlater komt ook in aanmerking!
Je werkt graag zelfstandig en autonoom.
Vloeiend Nederlands met goede kennis (gesproken en geschreven) van Frans of omgekeerd.

Nous offrons

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast de klassieke extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser