Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Merelbeke

Basalte

Internal Sales Desk Medewerker

Description de l'entreprise

Basalte is een Belgisch designmerk dat een elegante, sterke en eenvoudige oplossing biedt voor de slimme woning. Eenvoud, eerlijkheid, focus en duurzaamheid zijn de vier pijlers van ons DNA en deze bepalen dan ook de manier waarop wij tewerk gaan, hoe we communiceren met elkaar en hoe we onze producten produceren. Onze organisatie streeft er niet alleen naar een maximumwaarde te kunnen leveren aan onze klanten, maar ook aan onze collega's. 

We zijn momenteel op zoek naar een vlotte, commerciële internal sales medewerker met kennis Duits om ons team uit te breiden.

Description de la fonction

In deze rol heb je de kans om ...

jouw kennis van de Duitse taal volledig in te zetten tijdens dagelijkse contacten met onze klanten in Duitsland. Daarnaast heb je ook de kans om onze andere internationale klanten te woord te staan bij al hun commerciële vragen.

Je bent verantwoordelijk voor…

• het eerstelijnscontact voor commerciële aanvragen afkomstig via de website, e-mail, telefoon of beurzen. Hierbij kan je zowel inzetten op jouw talenkennis als jouw commerciële kant.

• een correcte en vlotte communicatie tussen de klant en desbetreffende vertegenwoordiger.

• je volgt Duitse en internationale leads accuraat op en houdt deze samen met mogelijke projecten en opportuniteiten nauwgezet bij in ons CRM-systeem.

• je helpt de vertegenwoordigers waar nodig met het communiceren van eenvoudige technische en commerciële vragen van onze klanten.

 

Je maakt deel uit van ...

ons ijzersterk salesteam waarbij jij het eerste aanspreekpunt vormt wat betreft het volledig salesgebeuren. Je vormt een centraal figuur binnen dit team en je werkt nauw samen met alle vertegenwoordigers.

Profil recherché

Voor deze functie heb je volgende sterktes nodig…

• je beschikt over een bachelor of master diploma in een commerciële richting of talen.

• enig technisch inzicht en affiniteit met domotica en nieuwe technologieën is mooi meegenomen.

• je hebt een gezonde dosis motivatie en ambitie, je werkt pro-actief en dynamisch.

• je bent stressbestendig, werkt snel en efficiënt maar tevens erg nauwkeurig en gedetailleerd.

• als talenknobbel kan je vlot communiceren, zowel schriftelijk als mondeling.

• je kan vlot overweg met MS office 365 en werken met een ERP en/of CRM systeem zijn jou niet vreemd. Jouw sterkste punt hierin is vooral Excel. 

• je kan vlot typen met tien vingers.

Nous offrons

In ruil hiervoor bieden wij een boeiende en gevarieerde job in een internationale omgeving binnen een hoogtechnologisch en groeiend bedrijf te Merelbeke. We bieden een dynamische werksfeer met no-nonsense bedrijfscultuur die ruimte laat voor initiatief. Hierop volgt een marktconforme verloning die aangevuld wordt door extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding en een fietsmobiliteitsplan. We voorzien uiteraard de nodige ondersteuning en opleiding voor het uitvoeren van deze job.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser