Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

AT RECRUITMENT

INTERNATIONAAL DIGITAL TRAINEESHIP – Katoen Natie

Description de l'entreprise

Katoen Natie is één van de grootste logistieke organisaties in de wereld. Katoen Natie combineert engineering en technologie om klantgerichte logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verschillende industrietakken. De organisatie heeft 85 vestigingen verspreid over 22 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 13.000 mensen te werk.

Description de la fonction


Katoen Natie is op zoek naar talentvolle kandidaten voor een uniek internationaal digital traineeship. Hierbij word je opgeleid om mee te werken aan digitale innovatieprojecten in interessante groeiregio’s in de wereld.

Als trainee krijg je een opleiding van 1 jaar op de hoofdzetel in Kallo, waarbij je alle facetten van de organisatie zal aangeleerd krijgen: logistieke processen, business applicaties, project management en IT technologieën.

Na deze opleiding word je ingezet voor een periode van 4 jaar in één van de volgende regio’s: VS,  Brazilië, Singapore of Thailand. Jij bent voor deze regio verantwoordelijk voor het correct verloop en beheer van alle digitale en IT projecten. Je rapporteert enerzijds aan het lokale management en anderzijds aan het global management in België.  Kortom een unieke kans voor een avontuurlijke en dynamische globetrotter.

Profil recherché

  • Je bezit een masterdiploma (IT, ingenieur, TEW, Handelsingenieur)
  • Ervaring is niet vereist
  • Je hebt affiniteit met IT en digitale innovatie
  • Je hebt interesse in logistiek
  • Je bent bereid je te engageren voor een buitenlands avontuur van 4 jaar
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Engels en Nederlands
  • Je bent zelfstandig, communicatief en ondernemend

Nous offrons

Een unieke en leerrijke buitenlandse uitdaging bij een Belgische multinational. Je krijgt een intense opleiding in IT en het operationele aspect. Na 1 jaar opleiding kan je je kennis gebruiken in een heel andere cultuur, je wordt daarbij begeleid door je collega’s ter plaatse en in België. Bovendien heb je daarna de kans om verder door te groeien in deze tot de verbeelding sprekende organisatie.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser