Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Anderlecht

Imtech

Junior Engineer Gebouwtechnieken

Description de l'entreprise


Imtech België nv is een toonaangevende technische dienstverlener die gespecialiseerd is in industriële automatisering van productiebedrijven.

Multi-technische oplossingen en Total Life Cycle Management zijn de hoekstenen van onze strategie. Elke dag maken meer dan 750 gedreven medewerkers het verschil in vijf Belgische vestigingen. Diverse ontplooiingsmogelijkheden, nieuwe multi-technische vakkennis vergaren, ruimte voor initiatief en creatief omgaan met technische vraagstukken, zijn de belangrijkste drijfveren van onze medewerkers.

Description de la fonction

Voor onze afdelingen gespecialiseerd in gebouwtechnieken (HVAC, Sanitair en Elektriciteit) zijn wij op zoek naar Young graduates om onze project teams in Alken, Wommelgem, Temse, Anderlecht of Naninne te versterken. Je kan jezelf ontplooien binnen de wereld van installatie of onderhoud. Binnen onze installatie-afdelingen heb je de kans om van start te gaan als Projectingenieur. Onze onderhoudsafdelingen, gaan op zoek naar gespecialiseerde onderhoudstechniekers of getalenteerde coördinatoren.

Jobinhoud

Installatie:

Samen met de projectleider overleg je specificaties en ontwerpen van projecten. Dit bespreek je in detail met klanten en partners (bv. engineering- en tekenbureaus) en je staat in voor de opmaak van de technische dossiers. Je communiceert met o.a. leveranciers, arbeiders, engineerings- en tekenbureaus en eindklanten en je rapporteert aan de projectleider. Je staat in voor het beheer van de planning van specifieke werven en verzorgt de bestellingen en leveringen van bestanddelen voor de uitvoering van het project. Je volgt ten slotte de uitvoering in de werkplaats en de installatie op de werven op. Je zorgt dat het project correct wordt uitgevoerd, met het oog op een geslaagd project.

Naast Projectingenieur kan je jou ook ontwikkelen tot technisch tekenaar of calculator.

Onderhoud:

Als Onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van technische installaties bij onze klanten. Je werkt bij de klanten zelf en bent het eerste aanspreekpunt van de klant bij technische vragen.

Binnen deze afdelingen bestaan er ook mogelijkheden om je onmiddellijk te ontplooien binnen een coördinerende functie. In beide afdelingen (installatie en onderhoud) draag je zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen. Hierbij ben jij diegene die ervoor zorgt dat technische problemen doelmatig aangepakt en opgelost worden.

Profil recherché

Je bezit een bachelor- of masterdiploma in een technische richting, bij voorkeur Elektromechanica.

Nous offrons

▪ Zeer interessant salarispakket in lijn met jouw verantwoordelijkheden.
▪ Ruimte voor jouw ideeën en ambities in een fijne werksfeer.
▪ Boeiende en uitdagende loopbaan in een innovatieve omgeving.
▪ Permanente en continue ondersteuning door coaching en opleiding.

Interesse? Klik hieronder op de button 'Solliciteer nu voor deze job' en solliciteer via onze vacaturepagina voor een van de junior vacatures! 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser