Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Strombeek-Bever

Tobania

Junior SharePoint Developer @Starter Experience

Description de l'entreprise

Tobania is één van de grootste Belgische IT Bedrijven en wij helpen onze klanten bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen door middel van applicatieontwikkeling & automatisatie. 

Dit betekent dat er bij ons enerzijds een kick-ass team van IT Consultants aan de slag is, maar anderzijds ook een straf team van Business Consultants, elk met zijn eigen expertise. Zo kan Tobania zijn mannetje staan op vlak van .NET Development, Java Development, SharePoint Consultancy, Test Automation & IT Support, maar ook op vlak van Bussiness Support & Analyse. 

Om succesvol onze projecten te kunnen blijven opleveren, zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste collega's, zowel meer ervaren profielen als pas-afgestudeerden. 

Voor pas-afgestudeerden raden we ons Starter Experience Traject aan : Een traineeship waarbij je na de nodige hard & soft skill trainingen aan de slag gaat op onze interne en/of klantprojecten. Uiteraard word je tijdens de trainingen & projecten steeds bijgestaan door experten in het vak en blijven wij jou tijdens je verdere carrière verder begeleiden in de richting waarin jij wil groeien. 

Getriggerd ?! Ik dacht het wel ! Check meer informatie over onze Starter Experience op https://www.tobania.be/starter-experience-2017 of over Tobania op https://jobs.tobania.be/ !

Description de la fonction

Ons Productivity Solutions team is op zoek naar Junior SharePoint Developers met een passie voor SharePoint, leergierigheid om u tegen te zeggen én een stevige goesting om technische uitdagingen aan te gaan. Na een trainneeship van enkele weken, de Starter Experience, ontwikkel je mee voor onze klanten, en dit allemaal in een superleuk team: gepassioneerde tech-savvies­ met een grondige dosis humor die streven naar een sterke applicatie & gelukkige gebruikers. Het spreekt voor zich dat je hier de kans krijgt om heel wat bij te leren, te groeien, ... 

Profil recherché

Heb jij:

 • Een passie voor SharePoint?
 • Zin om heel wat bij te leren & jezelf te ontwikkelen?
 • Zin om technische uitdagingen aan te gaan?
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands?

Dan ben jij de perfect match voor deze job! 

Nous offrons

We bieden natuurlijk:

 • Een competitief salaris.
 • Enthousiaste collega’s die jouw passie voor SharePoint delen.
 • De mogelijkheid bij te blijven met nieuwe technologieën & trends.
 • Brede opleidingsmogelijkheden & doorgroeimogelijkheden.
 • Ontzettend leuke events, ...
Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Premiers emplois similaires

 • 2019-10-01
  =job.status_text

  Cisco Incubator Program 7.0

  Cisco Premier Emploi
  1831 Machelen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein