Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Gent

Lidl Belgium & Luxemburg

Management trainee retail operations

Description de l'entreprise

Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor onze 8.500 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. In onze kantoren, distributiecentra, op de baan en onze meer dan 300 winkels. Samen bouwen we aan onze droom om de favoriete winkel van België en Luxemburg te worden. Met liefde voor de klant en medewerker. Dat kan tellen.

Description de la fonction

Van management trainee tot district manager

Niemand wordt geboren als district manager. Alleen een intens band in de dagelijkse realiteit kan je voorbereiden. Je start met rekken vullen, klanten helpen en voor je het weet bestel je zelf producten voor jouw winkel. Kuis je tenen maar uit: binnen dit en twee jaar heb je vier winkels onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken.

Verkopen begint in het distributiecentrum.

Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken.

On-the-job training is maar het halve werk.

We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Dit hand in hand met verschillende opleidingen. Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

Profil recherché

We verwachten uiteraard dat je al heel wat in huis hebt als je hier aankomt bovenop jouw diploma.

Durf, lef en goesting om je helemaal te geven in de eerste plaats. Maar ook aangeboren flexibiliteit en een gave om belangrijke dingen te onderscheiden van kleinigheidjes. En het besef dat je team je belangrijkste troef zal zijn.

Nous offrons

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een bedrijfswagen en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.

De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan?

Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou één van volgende tweedaagse vrij :14 &15 maart, 29&30 maart of 26&27 april. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser