Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

SGS

Mechanieker Motoren

Description de l'entreprise


When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Een van onze divisies, Oil, Gas & Chemicals, is gespecialiseerd in de inspectie en kwaliteitscontrole van chemicaliën, vloeibare gassen en petroleumproducten.

Description de la fonction

Heb je zin om te werken in het grootste onafhankelijke onderzoekslaboratorium van de Benelux? Het petroleumlabo van Oil, Gas and Chemicals doet verschillende testen en analyses op petroleumproducten en afgeleiden. In jouw rol als technisch medewerker sta je zowel in voor het onderhoud van de motoren als voor de kwaliteitsanalyse van de producten.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je zal kwaliteitsonderzoek en performantietesten uitvoeren op de benzine- en dieselstalen die op jou staan te wachten wanneer je ’s morgens toekomt. Dit doe je met behulp van de octaan-en cetaanmotoren die aan jou zijn toegewezen in het labo. De resultaten hieruit kan je zelf ook interpreteren en rapporteren.
 • De motoren zijn jouw volledige verantwoordelijkheid. Je zal ze niet alleen gebruiken, maar zal ze ook onderhouden. Alle technische storingen aan de motoren dien je zelf te kunnen herstellen.
 • Je krijgt natuurlijk een uitgebreide en gespecialiseerde opleiding vooraleer je aan de slag kunt gaan. Wanneer je voldoende sterk in je schoenen staat, krijg je ook de kans je kennis over te dragen aan jouw collega’s.

Profil recherché

 

 • Je hebt een opleiding automechanica achter de rug en/of je sleutelt graag aan motoren in jouw vrije tijd. Je bent nieuwsgierig naar de manier waarop motoren werken en je kan technische storingen zelf opsporen en oplossen.
 • Niets ontsnapt onder jouw arendsoog en elk probleem kan je onmiddellijk tackelen met je probleemoplossend vermogen en zin voor verantwoordelijkheid.
 • Bovendien beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.
 • Je kan gemakkelijk in de haven van Antwerpen geraken. Meer en meer collega’s komen met de fiets naar het werk. Voor deze sportievelingen zijn ruime fietsenstallingen en doucheruimtes voorzien.
 • Je bent een full time positivo en hebt een hands-on mentaliteit

Nous offrons

 • Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid.
 • Een competitief salaris plus de klassieke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en verzekeringen. Hierbovenop geven we ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.
 • 20 wettelijke verlofdagen, aangevuld met 18 ADV- en 4 CAO-dagen.
Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser