Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Antwerpen

AT RECRUITMENT

MICROSOFT DYNAMICS NAV DEVELOPER

Description de l'entreprise

Katoen Natie is één van de grootste logistieke organisaties in de wereld. Katoen Natie combineert engineering en technologie om klantgerichte logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verschillende industrietakken. De organisatie heeft 85 vestigingen verspreid over 22 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 10.000 mensen te werk. Voor de centrale IT afdeling in Kallo (Beveren) zijn we op zoek naar een MS Dynamics NAV developer.

Description de la fonction

Je werkt op de centrale IT afdeling in Kallo, waar je samen met je team nieuwe logistieke toepassingen ontwikkelt of bestaande applicaties aanpast en implementeert voor verschillende (internationale) sites.

Je werkt met diverse technologieën; de applicaties worden ontwikkeld in het Microsoft Dynamics NAV framework (C/AL, C/SIDE), als databank wordt SQL Server gebruikt, daarnaast wordt gebruik gemaakt van diverse technolgieën in mobile, RFID, scanning, C#, ...

Je wordt betrokken bij projecten die je van A tot Z uitvoert. Je maakt samen met de business analyst de juiste analyse, ontwikkelt volgens de afgesproken requirements, test de functionaliteiten, implementeert de applicatie ter plaatse en traint plaatselijke gebruikers. Hiervoor krijg je de kans om de sites in Azië of Amerika te bezoeken voor analyses of implementaties (tot 10 weken per jaar).

Alvorens je zelfstandig projecten uitvoert, krijg je een opleiding die bestaat uit een technologisch gedeelte en een functioneel gedeelte. Ook tijdens je werk wordt je begeleid door een ervaren ontwikkelaar.

Profil recherché

  • Je bezit een diploma Bachelor in de Toegepaste Informatica;
  • Een eerste werkervaring is een voordeel, maar geen vereiste;
  • Je hebt interesse in de Microsoft Dynamics NAV suite;
  • Je beschikt over een rijbewijs;
  • Je bent bereid te reizen;
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels;
  • Je bent een teamplayer en stelt je flexibel op.

Nous offrons

Een uitdagende en leerrijke job in een internationale omgeving. Je krijgt een intensieve opleiding en wordt gedurende de uitoefening van je job begeleid door ervaren ontwikkelaars. Daarvoor ontvang je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser