Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Brussels

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

ondersteuner IT en verkeersmodellen

Description de l'entreprise

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Description de la fonction

Je verleent administratief ondersteunende diensten aan één of meer personen van de afdeling met als doel bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van de afdeling en het departement.
Je ondersteunt via administratieve werkzaamheden de interne en externe processen en ondersteunt de organisatie in een efficiënt verloop van haar opdrachten en doelstellingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende kaders, procedures en afspraken.
Het takenpakket van ondersteuner IT en verkeersmodellen bestaat uit 2 onderdelen. Enerzijds sta je in voor het administratief beheer en opvolging van de IT binnen de afdeling. Anderzijds word je ingeschakeld voor ondersteuning bij de overheidsopdrachten in het team Verkeersmodellen van de afdeling.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profil recherché

 • Je hebt een bachelorsdiploma bijvoorbeeld in de richting officemanagement en toegepaste informatica.
 • Pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Ook dan komt je in aanmerking.
 • Ervaring met administratieve taken of het ondersteunen van mensen is een pluspunt.
 • Je bent nauwkeurig en goed georganiseerd; administratief werk ligt jou.
 • Je bent sterk in het digitaal (en eventueel nog analoog) klasseren van informatie m.b.t. je takenpakket.
 • Je hebt interesse in IT en technische materie.
 • Je stelt je flexibel op en staat open om nieuwe dingen te leren.
 • Je bent klantvriendelijk en dat blijkt ook uit de houding op je werk.
 • Ondersteuning bieden aan collega’s zodat zij zich kunnen focussen op hun werk is voor jou een natuurlijke houding.
 • Je hebt graag een diversiteit aan taken, je combineert graag verschillende taken.
 • Je kan vlot weg met MS Office.

Nous offrons

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk  
Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2.419,99 euro  (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden. 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Premiers emplois similaires