Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb 1ba3c0fe54bde714c47df7dc99978dce073f412e

Premier Emploi

Antwerpen

Haus

PROCESANALIST

Description de l'entreprise

Hays Experts Purchasing & Logistics is voor een internationaal gekende speler in tuin, dier en thuisbakken op zoek naar een Procesanalist.

Description de la fonction

Als Procesanalist ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de huidige processen in het kader van de zoektocht naar optimalisatie en efficiëntie. Dit doe je door synergieën op te sporen door ter plaatse met de verschillende werknemers intake te doen. Je voert analyses uit om tot best practices te komen en gaat op basis hiervan een gedetailleerde toekomstige werking uitschrijven. Daarbij formuleer je verbeteringsvoorstellen en neem je deel aan operationele taken binnen de deelprojecten. Je zorgt tot slot voor een correcte implementatie. Tijdens je taken werk je nauw samen met een Business Analyst en rapporteer je aan de Program Manager.

Profil recherché

De ideale kandidaat beschikt over een masterdiploma of een eerste werkervaring in procesanalyse. Als Procesanalist ben je communicatief en leergierig. Je stelt je flexibel op en houdt van een uitdaging in een veranderende organisatie. Je bent sterk analytisch en werkt graag tegen deadlines. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans en kan vlot werken met verschillende applicaties. 

Nous offrons

De klant biedt een uitdagende job waarbij je kan deelnemen aan een driejarig project met nadien doorgroeimogelijkheden naar een operationele functie binnen het bedrijf. Je krijgt een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, 29 dagen vakantie en een wagen.

 

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser