Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Bruxelles

SPF Finances - FOD Financiën

Rosetta Business Process Management (startbaanovereenkomst)

Description de l'entreprise

Le Service Public Fédéral Finances gère les moyens qui satisfont aux besoins de notre vie en société. Grâce à notre travail, les impôts, droits et taxes sont récoltés de manière correcte et équitable. Nous veillons à ce que ces moyens soient répartis correctement pour réaliser des projets dont les citoyens peuvent profiter : infrastructures, prestations sociales, enseignement, etc.

De FOD Financiën heeft een enorme variatie aan verschillende diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Zo heb je de kans om je kennis en competenties optimaal aan te wenden in een job die jou ligt en waarmee je mee een verschil maakt in de samenleving. We geven onze medewerkers veel vrijheid in de uitoefening van hun vaardigheden.

Description de la fonction

Je helpt bij de voorbereiding en werkt actief mee aan het overzetten van de procesdocumentatie van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit (AAFisc) naar een nieuwe SharePoint-omgeving.

Daarnaast kan je ingeschakeld worden binnen de verschillende activiteiten van de cel Business Process Management (BPM): het in kaart brengen, documenteren, coördineren, optimaliseren en onderhouden van alle business processen van AAFisc.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in de cel BPM die deel uit maakt van de dienst Operationele Communicatie en Coördinatie (OCC) binnen AAFisc.

Deze dienst ondersteunt de administrateur-generaal van de Fiscaliteit bij de strategiebepaling, projectopvolging, procesbeschrijving, veranderingsbeheer en communicatieacties binnen zijn algemene administratie.

De rol van AAFisc bestaat erin een correcte en billijke berekening te garanderen van de verschuldigde belastingen en voorheffingen. 

Profil recherché

Vereist diploma: 
Bachelor

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een diploma bachelor.
 • Je kunt vlot werken met Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
 • Je streeft naar nauwkeurigheid en hebt aandacht voor details.
 • Je bent een georganiseerd en klantgericht persoon die zelfstandig kan werken.

Nous offrons

Je wordt aangeworven via een contract van bepaalde duur (1 jaar, eventueel verlengbaar na goede evaluatie tot de leeftijd van 26 jaar) als Financieel Deskundige (niveau B) met de bijhorende weddeschaal B1.

Interesse?

Contacteer me voor meer informatie of voor het inplannen van een gesprek.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Premiers emplois similaires

 • =job.status_text

  Expert administratif (m/f/x)

  Selor Premier Emploi
  1070 Brussels
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Bachelier Régime Temps plein