Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Gand

LYNX

Sales Medewerker

Description de l'entreprise

Met jouw professionaliteit en passie voor de financiële wereld, zorg jij voor de beste service voor de klanten van LYNX!

Dit is voor jou de uitgelezen kans om een eerste stap te zetten in de financiële wereld. Bij LYNX werken we er elke dag aan om particuliere beleggers de beste handelsmogelijkheden te bieden.

Over LYNX

Wij willen onze beleggers de beste handelsmogelijkheden op beurzen over de gehele wereld bieden. Met dit doel is LYNX in 2006 gestart in Nederland. Inmiddels bieden wij ons product in zeven verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat we in korte tijd zijn uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa. We werken er iedere dag aan om onze dienstverlening steeds weer een klein beetje te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten. Om aan zoveel mogelijk beleggers over te brengen dat LYNX voor hun de nummer één keuze is als het om online brokers gaat, zijn wij continu op zoek naar nieuwe werknemers om ons team te versterken.

Description de la fonction

Dit ga je als Sales Medewerker bij LYNX doen

Als sales medewerker ben je hét aanspreekpunt voor de potentiële klanten van LYNX. 

Je zal contact opnemen met prospects en biedt een antwoordt op alle mogelijke vragen die ze hebben in verband met een rekening openen bij LYNX. Daarbij zal je hen mogelijks ook begeleiden bij het openingsproces van hun rekening. Nadat de rekening opening is ben jij ook de eerste maanden het aanspreekpunt voor al hun vragen in verband met het platform. 

Profil recherché

Dit ben jij:

  • Je volgt een master of bachelor opleiding, liefst in een financiële richting;
  • Je bent 2 dagen per week beschikbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je hebt een passie voor de financiële wereld en beleggen;
  • Je bent klantgericht, communicatief sterk;
  • Je werkt accuraat en servicegericht;

Nous offrons

We bieden jou een informele werksfeer, waar er plaats is voor ontspanning met een drankje en een hapje, leuke groepsactiviteiten. 

Maar ook een zeer stimulerende werkomgeving volgens het principe work hard, play hard!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser