Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb d03e75aa0d9144e9dfefe80bf8a2e6e03fb4ac75

Premier Emploi

Elsene

Arag

SCHADEBEHEERDER VERKEER

Description de l'entreprise

ARAG SE is één van de belangrijkste gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar en is al 50 jaar actief op internationaal niveau en beschikt over niet minder dan 13 zetels in Europa en de Verenigde Staten. Het Belgische succursaal gelegen in Brussel is op zoek naar een schadebeheerder verkeer.

Description de la fonction

Als nieuwe collega zal je nauwe contacten onderhouden met onze Nederlandstalige makelaars. Je krijgt te maken met schadegevallen in zeer diverse domeinen: je analyseert de situatie en je onderneemt de nodige stappen om tot een snelle oplossing te komen. Hierbij zorg jij er in de eerste plaats voor dat de belangen van onze verzekerden niet in het gedrang komen. Je bent dus een belangrijke tussenpersoon in het beheer van een schadedossier. Je hebt veelvuldige contacten met de makelaars, cliënten, experts en advocaten aan de ene kant en met alle mogelijke tegenpartijen (andere verzekeringsbedrijven, experts, advocaten van de tegenpartij, enz.) aan de andere kant. Duidelijke en snelle communicatie is dan ook van zeer groot belang in de succesvolle afhandeling van een schadedossier.

Profil recherché

- Bachelor in bedrijfsmanagement met specialisatie in financie-en verzekeringswezen en/of ervaring van 3-5 jaar in een gelijkaardige functie
- Talenkennis : Nederlands.
- Overtuigend "communicator" die graag gebruik maakt van de telefoon en die daarnaast zijn vlotte pen aanwendt om brieven of mails te schrijven.
- Enige commerciële feeling is belangrijk want er zijn veelvuldige contacten met onze cliënten (verzekerden en makelaars).
- Pro-actief met zin voor initiatief en nieuwe uitdagingen.
- Vlot kunnen werken met MS-Office Excel, Word) en MS-Outlook is absoluut noodzakelijk.

Nous offrons

- Ruime verantwoordelijkheden in een zeer gevarieerde job.
- Reële toekomstmogelijkheden.
- Een aangename werksfeer in een dynamisch team.
- Een doorgedreven opleiding in Rechtsbijstandsverzekering.
- Aantrekkelijk salarispakket met extra-legale voordelen.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Premiers emplois similaires