Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Zellik

U2U

SQL Server, Power BI and Microsoft Azure Trainer

Description de l'entreprise

U2U is een opleidingsbedrijf dat zich toelegt op het verzorgen van opleidingen voor web developers, mobile developers , cloud developers, dataspecialisten en systeembeheerders. Wij zijn een team van 14 sociale, gemotiveerde en slimme mensen die een passie hebben voor de verschillende web, mobile, data… technologieën en dit graag overbrengen naar anderen. Wij verzorgen jaarlijks de opleiding van zo’n 2000 developers en IT professionals.

Description de la fonction

U2U is op zoek naar gedreven, enthousiaste data experts om haar team van trainers uit te breiden. Als  trainer doorgrondt u de nieuwste Microsoft SQL Server, Power BI en Microsoft Azure Big Data technologieën, werkt u mee aan het ontwikkelen van het cursusmateriaal en verzorgt u opleidingen in ons training centrum in Brussel (Zellik) of bij onze klanten in binnen- en buitenland. Onze opleidingen worden regelmatig georganiseerd in de Scandinavische landen, Oostenrijk, Italië, Griekenland, UAE, Oman… Door hun expertise zijn onze trainers ook graag geziene sprekers op tal van lokale of internationale conferenties. 

 

 

 

 

 

   

We bieden u een aangename werkomgeving aan, een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, een high-end portable en smartphone, extralegale voordelen als groepsverzekering, reis- en hospitalisatieverzekering...

 

Profil recherché

Heeft u ervaring met database en BI technologieën, een masterdiploma, bent u sterk communicatief in het Nederlands en in het Engels en bent u op zoek naar een uitdagende job die u de mogelijkheid biedt om uw technische kennis voortdurend uit te breiden, dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen.

Nous offrons

We bieden u een aantrekkelijk salaris aan, een bedrijfswagen, een high-end portable en smartphone, extralegale voordelen als groepsverzekering, reis- en hospitalisatieverzekering... en uiteraard een fantastische werkomgeving in een sterk en tof team.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser