Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb cb4ee0c3cc025d37079949772689f955306e975c

Premier Emploi

Antwerpen

BIG MOOSE PROJECTS

Team event verantwoordelijke

Description de l'entreprise

Teamevents voor bedrijven van 2-80 personen.

Description de la fonction

We zoeken enthousiaste medewerkers om ons team te versterken, zowel voor de activiteit Out of the Box als het nieuwe Citypolis.

Ben je zélf het levende voorbeeld van OUT OF THE BOX denken én handelen?  Dan word je misschien wel onze nieuwe medewerker. Je straalt enthousiasme maar ook professionaliteit uit en begeleidt de teams doorheen hun activiteit. Je legt de activiteit uit en volgt dan de teams via monitors en geeft tips waar nodig. Verder sta je in voor het ultranauwkeurig maar ook supersonisch snel resetten van de activiteiten.

Gaat je analytisch en probleemoplossend brein graag in overdrive? Komt goed uit want jouw ideeën tellen mee en regelmatig zullen we je inschakelen voor het updaten van de spelopdrachten en samen ontwikkelen we ook continu nieuwe spelelementen of -ervaringen voor onszelf of externe klanten.

Is er een team te hevig tekeer gegaan tijdens hun event, dan weet jij de handen uit de mouwen te steken en zorg je voor een supersonisch snelle technische oplossing en herstelling zodat het kwaliteitsniveau van het spel voor alle teams gegarandeerd blijft. Hiervoor heb je dus best twee rechterhanden die snel grijpen naar het juiste gereedschap en hier zelfstandig mee overweg kunnen. 

Spreek je mooi verzorgd nederlands en spreek je vlot engels en behoorlijk frans?

 

Kom je matuur en professioneel over, heb je een verzorgd voorkomen en deins je er niet voor terug grote groepen toe te spreken en te begeleiden?

 

Straal je enthousiasme uit, ben je stipt en nauwkeurig, draag jij klantentevredenheid hoog in het vaandel en ga je volledig op in je werk? Werk je graag aan een hoog tempo in een jong en dynamisch team en hou je het hoofd koel als je moet multitasken?  Schrikt avondwerk en zaterdagwerk je niet af?

Zie jij jezelf in dit plaatje passen, heb je een bachelordiploma en kijk je ernaar uit deel te maken van een groeiend bedrijf?

 

Stuur dan je cv met motivatie naar elin @outoftheboxescapegames.com en wie weet ontmoeten we je binnenkort.

Locatie: Antwerpen Centrum 

Startdatum: onderling overeen te komen

Profil recherché

 • Klantvriendelijk
 • Matuur
 • Verzorgd voorkomen
 • Professioneel
 • Zeer nauwkeurig
 • Kan zelfstandig werken
 • Multitasker
 • Snel informatie verwerken
 • Handig
 • Interesse in logica
 • Groot analytisch denkvermogen

Nous offrons

We bieden een full time job in een bediendestatuut. Vrije dagen zijn woensdag en zondag. Je werkt dus ook iedere zaterdag en het kan ‘savonds laat worden (tot 21-22u, vooral op donderdag, vrijdag en zaterdag).

Articles qui pourraient t'intéresser