Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb 06691c9912493e29677bae8bed212be378450828

Premier Emploi

Hofstade-Aalst

Jan de Nul

TECHNISCH INSPECTEURS VESSEL MAINTENANCE

Description de l'entreprise

Ben je avontuurlijk aangelegd? Deins je niet terug voor een nieuwe uitdaging? Dan is werken bij Jan De Nul Group iets voor jou!

Description de la fonction

Als Technisch Inspecteur zorgt u ervoor dat het baggerschip en -equipment steeds technisch operationeel zijn. U coördineert de diverse technische onderhouds- en herstellingswerkzaamheden zo efficiënt mogelijk. In samenspraak met het kantoor bepaalt u of de werkzaamheden gebeuren door eigen technisch personeel aan boord, of door lokale onderaannemers.

Indien nodig, bestelt u een droogdok en volgt u ook deze werkzaamheden op. Ook de logistiek van wisselstukken (optimaal voorraadbeheer van wisselstukken aan boord en aan wal, transport van en naar België, lokale aankoop,...) is een deel van uw takenpakket.

Bij dit alles draagt u zorg voor de veiligheid, kwaliteit en milieu en laat u certificaten tijdig vernieuwen. U wordt eventueel ook betrokken bij nieuwbouwprojecten van baggerschepen.

Profil recherché

U bent burgerlijk of industrieel ingenieur werktuigkunde / elektromechanica en bent bereid om naar het buitenland te gaan.

Nous offrons

Een starterfunctie bij de wereldleider in de baggersector.

Solliciteer op onze website: http://goo.gl/DpOuwj

Articles qui pourraient t'intéresser