Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Merelbeke

Lidl

Trainee Analyst

Description de l'entreprise

Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor onze 10.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. In onze kantoren, distributiecentra, op de baan en onze meer dan 300 winkels. Samen bouwen we aan onze droom om de favoriete winkel van België en Luxemburg te worden. Met liefde voor de klant en medewerker. Dat kan tellen.

Description de la fonction

Van trainee tot analyst.

Eerst leer je Lidl van binnenuit kennen en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel en verzamelt bestellingen met je vorklift. Je runt zelf je eigen winkel! Daarna word je ingewijd in ons hoofdkantoor. Je komt terecht op de IT afdeling of PMO (project management office) afdeling waar je onze bedrijfsprocessen, informatiestromen en IT systemen en apllicaties optimaliseert. Je volgt opleiding over onze projectmethodiek en nadien werk je zelf aan concrete projecten met een invloed op ons hoofdkantoor, winkels of distributiecenta. Denk maar aan de implementatie van onze nieuwe self check-out kassa of de opening van ons nieuw distributiecentrum.

Wat gebeurt er na je traineeship?

Dat is een beslissing die we samen maken. Tijdens je traineeship bouw je een uitgebreid netwerk op en ontdek je geleidelijk aan waar jouw sterktes en talenten liggen. Ga je verder als Analyst, project manger of wil je toch nog een andere richting uit? We nemen samen de mogelijkheden door.

Profil recherché

Een traineeship bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.

De basis is jouw diploma in een economische richting zoals handelswetenschappen, TEW,.. en maximum 3 jaar werkervaring.
Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen, een helicopterview en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je kritischer en analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. Nederlands is een vereiste. Frans en Duits is een leuke extra.

Nous offrons

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loonpakket, een bedrijfswagen, goeie begeleiding en wie weet zelfs een rechtstreekse lijn met onze CFO. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.

Hebben we je kunnen prikkelen voor dit traineeship?

Solliciteer dan nu! Kort daarna volgt een online test en een video-interview. Doorsta je dit, dan staat je een grondige kennismaking te wachten op ons hoofdkantoor.

Postuler à cette offre

Information de l'entreprise