Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb 2063ea04e058e73b18de83bf1736e71587291098

Premier Emploi

Antwerpen

Hays

Traineeship Opticien

Description de l'entreprise

Voor onze klant, één van de grootste spelers in de optiek wereldwijd, zijn wij op zoek naar kandidaten om in hun work & study programma te starten.

Description de la fonction

Ben jij altijd al gebeten geweest door alles wat met optiek te maken heeft? Onze klant biedt een uniek traject aan waarbij je tijdens een 3-jarige opleiding alle kneepjes van het vak leert. Gedurende 4 dagen per week werk je mee in de winkel en leer je vanuit de praktijk en 1 dag per week ga je naar school waar je een theoretische opleiding krijgt. Indien je slaagt voor de opleiding ontvang je een getuigschrift erkend door de Vlaamse Gemeenschap en kan je als volwaardig Opticien aan de slag. Uiteraard kan je niet blijven stilzitten in deze branche en worden er vanuit het bedrijf steeds nieuwe opleidingen aangeboden om je kennis te verruimen inzake optiek, klantenservice en verkoop.

Tijdens het work & study programma komen alle aspecten van optiek, optometrie en contactologie aan bod en krijg je de kans om de theorie onmiddellijk om te zetten in de praktijk. Je staat mee in het veld waardoor klantencontact en het beiden van een uitstekende klantenservice van groot belang zijn.

Profil recherché

Je bent expert, communicatief en resultaatgericht waardoor je streeft naar kwaliteit, een professionele dienstverlening en goede financiële resultaten.

Nous offrons

Onze klant biedt een uitdagende opportuniteit in een professionele omgeving waarbij je de nodige ondersteuning krijgt en uitkijkt naar realistische doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring.

Articles qui pourraient t'intéresser