Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Kontich

Ventigrate

Ventigrate Academy voor starters

Description de l'entreprise

Ventigrate is een van de grootste Sharepoint en .NET competence centers van het land. We bieden onze klanten een brede waaier aan kwalitatieve en creatieve digitale oplossingen waarmee ze productiever en beter kunnen samenwerken. Van volledige implementaties en intranetomgevingen op maat tot on-site coaching: bedrijven die worstelen met hun digitale werkplek, vinden bij ons de expertise die ze zoeken. Ventigrate is Microsoft Gold Partner voor Portals & Collaboration en Content Management.

Ventigrate maakt deel uit van de Cronos Groep. Bij ons kom je dus terecht in een klein en flexibel IT-bedrijf in volle expansie, maar tegelijkertijd ook in de grootste ICT-groep van het land.

Description de la fonction

Ga je afstuderen in een IT richting?Of heb je zeer veel interesse in de IT?

Schrijf je nu in voor de Ventigrate Academy & word op 3 maanden een echte IT expert. We starten in september 2020. Zo ben je klaar om tegen het begin van 2021 goed te starten met je eerste echte klantenopdracht!

Er zijn twee cursussen die je kan volgen tijdens de Ventigrate Academy:

Web Developer

Als moderne web developer kom je terecht in een gedreven team van technische ontwikkelaars die al enkele jaren ervaring hebben met alles omtrent development. Deze collega’s zullen je in eerste instantie ondersteunen in het begrijpen en toepassen van specifieke methodologieën. Nadien zal je zelf aan de slag gaan om de aangeleverde analyse om te zetten in een gebruiksvriendelijk en intuïtief resultaat.

Belangrijke keywords hierbij zijn: C#, React, Typescript, Rest API’s, …
Kortom de ideale plaats om je technische carrière te lanceren.

Functioneel Consultant

Als functioneel consultant straal je een proactieve & positieve houding uit naar de klant om samen tot een gepaste oplossing te komen die binnen hun business processen past. Trainingen geven, 1 op 1 coaching, analyses maken en workshops organiseren, zullen deel uitmaken van jouw dagdagelijkse taken.

Binnen dit traject voorzien we ook de nodige tijd om je analytische en soft skills bij te sturen zodat je klaar bent om vanaf de eerste dag een glimlach op het gezicht van je klant te toveren.

Profil recherché

Een diploma in een IT-richting

 

Nous offrons

Bij Ventigrate dragen we een goede werksfeer hoog in het vaandel. Onze ​werkkrachten​ zijn namelijk onze grootste ​troef​.

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser