Retour vers tous les Premiers Emplois

Thumb

Premier Emploi

Wielsbeke

UNILIN

Young Graduate Reliability Engineer

Description de l'entreprise

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4900 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9 miljard en heeft 37.800 medewerkers internationaal.

UNILIN gelooft sterk in de kracht van jong talent. Daarom investeren we sinds 2008 in het Campus Recruitment Program. Binnen dit programma zoeken we getalenteerde starters en young professionals die zin hebben om samen met ons te ondernemen. Tijdens een verkennend gesprek exploreren we graag jouw potentieel en de fit met onze bedrijfscultuur.

Ben je ambitieus, resultaatgedreven en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate vacatures !

 

Description de la fonction


Voor de Group reliability is UNILIN op zoek naar een Reliability Engineer voor de ondersteuning van de verschillende divisies (Panels, Flooring & Insulation).

Als Reliability Engineer analyseer je de installaties, productiecijfers en onderhoudsactiviteiten. Aan de hand van deze analyses en de input van de technische dossiers van de machines bepaal je de onderhoudsstrategie en stel je verbeteringen voor met als doelstelling om de procesbetrouwbaarheid te maximaliseren tegen een optimale onderhouds- en kapitaalkost. 

Als Young Graduate Reliabilty Engineer neem je volgende taken op:

Je helpt binnen de group reliability bij het documenteren van onderhoudsprocessen en best practices.
Je helpt bij de implementie van deze processen en best practices door middel van de IT beschikbare tools. Je helpt om die tools te ontwikkelen, te evalueren of te selecteren.
Je werkt ook actief aan het uitwerken van rapporten die gebruikt zullen worden door reliability engineers, team leaders en maintenance managers van de verschillende afdelingen voor hun analyses.
Je start in een ondersteunende functie maar op termijn neem je de verantwoordelijkheid voor én van deze domeinen op.

Na verloop van tijd, wanneer je de organisatie en de rol goed onder de knie hebt, krijg je de ruimte om het volledig onderhoudsgebeuren (onderhoudsplannen en procedures, stilstandstijden, etc.) onder de loep te nemen en bij te sturen om zo de beste strategie vast te leggen.  Deze zal je vervolgens implementeren in het onderhoudsprogramma, waarbij je ook aanbevelingen doet omtrent reserveonderdelen.

Als Reliability Engineer werk je nauw samen met volgende stakeholders: Maintenance managers, Productie managers, Health & Safety, Qaulity…

Profil recherché

  • Je bent in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur Elektromechanica of elektronica en bent bijzonder geboeid door de combinatie van techniek en IT.
  • Je hebt een sterke technische achtergrond met een uitgesproken interesse in onderhoudssystemen en analyse technieken. Kennis van volgende tools is een plus maar geen must, je kan ze ook bij ons aanleren: criticality ranking, bad actor analyse, RCM, FMEA en RCA
  • Je werkt analytisch, nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je communiceert vlot met zowel interne klanten als externe partners ook in Frans en Engels.
  • Alhoewel je het grootste deel van de tijd werkt vanuit Wielsbeke schrikt een trip naar één van onze buitenlandse vestigingen je niet af.
  • Je werkt graag met cijfers en data en hebt een goede kennis Excel. Kennis van SAP en PowerBi zijn een voordeel.
  • Je hebt goesting om samen met ons het “internet of things” in ons onderhoud te helpen implementeren.
  • Je bent hands-on.

Nous offrons

 

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser