Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Antwerpen

ACA Accucentrale BVBA

Administratie

Description de l'entreprise

Wij zijn ACA Accucentralem gevestigd te Merksem. Van oudsher zijn wij een accucentrale met als hoofdactiviteit het plaatsen van accu's in vervoermiddelen. De laatste jaren zijn wij een flinke groei ondergaan en doorgegroeid naar een distributiebedrijf welke accu's inkoopt bij de fabrikant en levert aan bedrijven (b2b).

Het bedrijf bestaat uit 16 enthousiaste medewerkers en levert elke dag onder aanvoering van onze vestigingsleider weer goed werk af.ACA Accucentrale maakt onderdeel uit van de Eco-bat Group, een internationaal bedrijf. Daarnaast hebben wij een zustermaatschappij in Nederland, Accuverkoop Hefra B.V. welke tevens het management is van ACA Accucentrale BVBA

Description de la fonction

Voor versterking van de administratie hebben wij een stageplaats beschikbaar. De periode van stage is onderling overeen te komen en tevens kan een kleine vergoeding aangeboden worden. De werkzaamheden van de medewerker zullen bestaan uit het nabellen van debiteuren, verwerken inkoopfacturenstroom, meehelpen met de maandafsluiting en andere ondersteunende werkzaamheden.

je zal aangestuurd worden door de huidige administratief medewerkster en door de controller welke vanuit Nederland aansturing verzorgt.

Je gaat werken in een klein bedrijf, 16 man, en in een leuke omgeving.

Profil recherché

Ervaring zijn van secundaire belang, graag wel studerend in de richting handel of administratie

Nous offrons

Een  leuke werkomgeving, klein team en een kleine stagevergoeding in overleg. Het aantal uren kan onderling overeengekomen worden

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser