Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen (Belgium)

Evy Puelinckx Upcycling Consultancy and Design

All-round maker

Description de l'entreprise

We help organisations to implement upcycling and circular economy by:

- making a long term vision and circular business plan (consultancy)

- solutions to solve the existing problems in the meantime and inspire people on the concept of upcycling and circular economy. (using discarted or unused materials in design and workshops)

 

 

Description de la fonction

Evy Puelinckx Upcycling Consultancy and Design is op zoek naar een handige maker! Via een bio-contract kunnen we je een betaalde stage aanbieden van 6 maanden. We bieden een toffe leerplek voor een enthousiaste en gedreven all-round maker die met elk materiaal aan de slag kan gaan en zich verder wil specialiseren in technieken en het ontwikkelen van prototypes. We zoeken iemand die innovatief en creatief kan meedenken en zelfstandig met een gegeven materiaal aan de slag kan. Ideaal gezien heb je een eigen atelier waar je terecht kan. Uitstekende kennis van schrijnwerkerij is belangrijk, kennis van lassen en andere materiaaltechnieken een pluspunt.

Voeling met design en duurzaamheid is belangrijk, samenwerken in teamverband en stressbestendig zijn, zijn vanzelfsprekend. Kennis Engels en rijbewijs zijn een pluspunt.

Profil recherché

Een gedreven all-round maker die met elk materiaal aan de slag kan gaan en zich verder wil specialiseren in technieken en het ontwikkelen van prototypes. We zoeken iemand die innovatief en creatief kan meedenken en zelfstandig met een gegeven materiaal aan de slag kan. Ideaal gezien heb je een eigen atelier waar je terecht kan. Uitstekende kennis van schrijnwerkerij is belangrijk, kennis van lassen en andere materiaaltechnieken een pluspunt. Voeling met design en duurzaamheid is belangrijk, samenwerken in teamverband en stressbestendig zijn, zijn vanzelfsprekend. Kennis Engels en rijbewijs zijn een pluspunt.

Nous offrons

Voor haar succesvolle startup is Evy Puelinckx op zoek naar een handige maker. Evy Puelinckx de bekende Belgische upcycling experte, is gepassioneerd door alles wat met architectuur, design en duurzaamheid te maken heeft. Het loopt als een rode draad door haar carriere als architecte, docente, designer, tv-maker en upcycling-consultant. Met haar jarenlange expertise in hergebruik van materialen, helpt Evy om duurzaamheid concreet te maken. Van een probleem, zoals afgedankte- of ongebruikte spullen, maakt ze opportuniteiten, zoals nieuwe interieurs, meubilair, geschenken en teambuildings.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser