Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Freya Products BVBA - ThuiszorgWebshop.be

Alround webshop manager

Description de l'entreprise

WIE ZIJN WE?

Wij zijn Nicolas & David, de bedenkers van deze Thuiszorg Webshop.

Wij hebben onze opleiding gedaan in Gent en in Leuven. Toen we afstudeerden, gingen we beiden aan de slag in een groot bedrijf waar we veel geleerd hebben. Maar we denken dat er nog meer in het leven zit. We wilden op een directe manier iets bijdragen aan de maatschappij. Beiden zijn we zeer sportief, dus we hechten veel belang aan gezondheid, mobiliteit en zelfstandigheid. We merken dat er veel hulpmiddelen bestaan voor ouderen, maar deze niet genoeg bekend zijn. Wij bieden hiervoor een oplossing via onze webshop. Op die manier kunnen senioren langer zelfstandig thuis wonen.

Description de la fonction


U helpt graag mensen. 

Als webshop manager moet je van alle markten thuis zijn: telefoons van klanten beantwoorden, mails opvolgen, pakketjes correct versturen en tussendoor allerhande leuke en leerrijke taakjes uitvoeren die de look-and-feel van de webshop beter maken.

Een nauwe affectie met de zorg is een pluspunt, maar is geen must. Het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent en snel en graag bijleert. Je kan zelfstandig werken als dit nodig is en bent van nature een beleefd en correct persoon.

Je komt terecht in een hyperambitieuze startup waar je zeer nauw zal samenwerken met de 2 zaakvoerders. Je werkt in een omgeving waar het bruist van de energie en waarin je zelf steeds nieuwe initiatieven kan nemen.

Klinkt dit een inspirerende werkomgeving voor jou? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

 

 

Profil recherché

Gedreven, ambitieuze jonge mensen met een grote dosis gezond boerenverstand. 

Nous offrons

- Inhoudelijk interessante job

- Zeer leuke werkomgeving

- Zeer gevarieerd takenpakket

- Zeer flexibel takenpakket

- Flexibele werkuren/werkplaatsen

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser