Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Erpe-Mere

mealhero

Automatisatie & Industry 4.0 stage bij foodtech startup

Description de l'entreprise

Onlangs nog bekroond als Europese voorloper in de toekomst van home cooking is mealhero snel aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar geweldige mensen met geweldige ambities om ons team te versterken.

Mealhero is een foodtech startup die zorgt voor een gezonde maaltijd zonder moeite. Na een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter (80.000 EUR) en verschillende erkenningen en awards uit de voedingsindustrie als Europese voorloper in de toekomst van kooktechnologie, lanceert mealhero in september 2018 haar volledige concept in België en Nederland.

Description de la fonction


Mealhero’s bedrijfsprocessen zijn voortdurend in ontwikkeling: continu worden er verbeteringen aangebracht in de productieomgeving van onze lekkere en gezonde foodboxen. Jouw taak is om samen met het engineering team te werken aan de automatisatie van het order picking proces om de operationele efficiënte te verhogen en zo mee te werken aan Industry 4.0 in mealhero. Dit is een groot overkoepelend project en wordt onderverdeeld in verschillende blokken. Voorbeelden van deze blokken zijn: het ontwerpen van etiketeermachines, handling en dispensing van afzonderlijke verpakkingen, PLC integratie met de mealhero cloud, etc.

De stage heeft de vorm van een welomschreven en ondersteund project. Er is veel mogelijkheid tot input en zelfstandig werken wordt sterk gewaardeerd. De stage vindt plaats tijdens het eerste of het tweede semester van schooljaar 2018 - 2019.

Profil recherché

Je bent bij voorkeur student Industrieel of burgerlijk ingenieur mechanica, elektromechanica,  elektrotechniek of machinebouw of een andere relevante richting. Dit is echter niet strikt noodzakelijk en kan zeker gecompenseerd worden door enthousiasme, relevante ervaring en leergierigheid.

Nous offrons

- een intensieve en hands-on omgeving waarbij je veel in praktijk kan uitvoeren
- veel zelfstandige verantwoordelijkheid en veel kansen
- rechtstreeks samenwerken met de oprichters van de startup
- doorgroeimogelijkheden na afloop van je stage/studie
- pintjes op vrijdag

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser