Retour vers toutes les offres de stages

Thumb f267d882221c59bcab33dea3c3f7bb8918b0137b

Stage

Brussel

CJP vzw / BILL

BILL zoekt STAGIAIR(E)S digitale marketing!

Description de l'entreprise

Met het label 'BILL' promoot CJP het cultuur- en jongerenaanbod in Vlaanderen, Brussel en het buitenland op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Meer jongeren, meer goesting doen krijgen in meer cultuur is onze missie, en dat pakken we voortaan zo aan:

Onder het label “BILL” brengt CJP het brede culturele aanbod via campagnes en evenementen tot bij alle 16- tot 30-jarigen. De CJP-kaart werd vervangen door de "European Youth Card”. Met deze Europese Jongerenkaart kunnen jongeren bij 60.000 organisaties terecht voor exclusieve deals en kortingen in 38 landen. Wie zich op de website BILL.be registreert ontvangt van CJP een BILL-bundel met daarin een heel pakket aan fijne voordelen!

Description de la fonction

Ben je een organisatorisch talent, creatief en heb je een stevige interesse in cultuur? Wil je meewerken aan verschillende BILL-acties en –evenementen? BILL zoekt een stagiair(e) voor de zomer en het najaar (periode onderling af te spreken).

Functieomschrijving

Je werkt mee aan de organisatie van één of meerdere evenementen. Je wordt indien nodig betrokken in het volledige proces: van het maken van de planning en de afspraken met leveranciers en partners vooraf tot de uitvoering op de dag zelf en de opvolging na het evenement.
Je contacteert commerciële en culturele voordeelbieders in heel Vlaanderen en Brussel telefonisch om de databank op orde te zetten
Je beheert de administratieve kant van de zaak, d.w.z. een duidelijk en nauwkeurig overzicht van je telefonische ronde, opsturen en opvolgen van contacten, klasseren van contracten en andere bijkomende taken om je opdracht tot een goed einde te brengen.
Je vult past wijzigingen, extra info, beeldmateriaal aan op de BILL-website
Je takenpakket wordt aangevuld met de noden van de dag: administratieve taken, opmaken en afhandelen van wedstrijden, voordelen etc.

 

Profil recherché

- Je bent een student(e) tussen 18 en 26 jaar
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent punctueel
- Je bent proactief
- Je bent leergierig
- Je hebt interesse in cultuur

 

 

Nous offrons

BILL biedt je de kans om met voldoende ruimte en verantwoordelijkheid ervaring op te doen in de organisatie van acties, evenementen, communicatie en marketing in nauwe samenwerking met de BILL-medewerkers.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  CREATIVE CONTENT PRODUCER

  foxmango Stage
  1170 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Communication Manager Assistant

  Dogofriends Stage
  1170 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Digital marketing and UX design

  YouKanRok SNC Stage
  1150 Brussels
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel