Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

Edmire bvba

Business Development & Innovation Internship

Description de l'entreprise

Edmire is een jonge en dynamische innovatiestudio die atypische maar weldoordachte design creëert met grote aandacht voor een meer duurzame aanpak van product & brand design.

Lees meer over onze aanpak op onze website: edmire.design

Description de la fonction

Als stagiair business development ondersteun je onze manager in het uitbreiden van de sales strategie voor de innovatieve en duurzame markt waarop we actief willen zijn. Je werkt nauw met hetm samen om het sales verhaal verder vorm te geven en de link te leggen naar aanpassingen in de marketing strategie.

Concreet:
- Je zal een screening doen van onze huidige sales en marketing strategie en suggesties doen voor innovatieve en duurzame veranbeteringen, gebaseerd op de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding.
- Je zal een netwerk van bedrijven in kaart brengen die perfect marchen met onze doelstellingen. Hiervoor ben je in staat om out of the box te denken gezien Edmire actief is op een niche markt. 
- Je zal business cases uitwerken bij concepten voor nieuwe ventures die reeds op tafel liggen. 

Profil recherché

OPLEIDING:
Je hebt een Master in Business Development, Innovation management, Handelswetenschappen, of een andere relevante sales gerelateerde Master.

PERSOONLIJKHEID:
Je bent hands-on, kan goed individueel en in team werken, je hebt oog voor detail, je hanteert een innovatieve manier van zaken doen, je bent positief ingesteld, naast gestructureerd en analytisch ben je toch ook creatief, je bent op de hoogte van sustainability as a business model. 

 

SKILLS:
communicatief I georganiseerd I innovatief I gestructreerd I in staat om de competitieve markt te analyseren I snel denkend en groot aanpassingsvermogen

 

 

Nous offrons

voltijds contract (38h/week) _ BIS contract (vdab)

start: asap

einde: na 3 - 6 maanden (bespreekbaar)

swapfiets

elke werkdag: verse & gezonde lunch!

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser